Sedmični horoskop od 17. do 23. aprila

Objavljeno: 17. 4. 2017 u 11:51h

Pogledajte šta vam zvijezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja…

Ovan

Posao – Sredinom perioda uspjećete da poboljšate odnose sa saradnicima i okolinom, a bićete i u situaciji da ostvarite dobru poslovnu saradnju koja će vam donijeti lijepu nagradu. Uskoro će doći do značajnijeg poboljšanja finansijske situacije.

Ljubav – U ovom periodu značajno mjesto će imati stare veze i neriješeni odnosi iz prošlosti. Ali, okretanjem Venere situacija će se bitno promijeniti. Ukoliko je u vezi došlo do razdvajanja, ovih dana uspjećete da se pomirite sa partnerom. U vaš život vratiće se markantna i pomalo nepredvidiva osoba.

Zdravlje – Pojačajte imunitet, jer ste skloni infekcijama grla i disajnih puteva.

Bik

Posao – Retrogradni Merkur nalazi se u vašem znaku i ukazuje na velike planove, ali krajem nedjelje ulazi u Ovna i donosi konfuziju i prepreke. Ukoliko se bavite privatnim poslom, trebalo bi da budete vrlo oprezni sa novcem.

Ljubav – Novi ljubavni početak sa stabilnom osobom mnogo obećava, ali Venera još nije u punoj brzini poslije retrogradnosti i nagovještava niz neriješenih stvari. Dugogodišnje veze su u velikim pripremama za ulazak u zajednički život. U ovom periodu sve će vam izgledati lakše nego prije, ali isto tako može da se zakomplikuje.

Zdravlje – Čaša toplog mlijeka ili čaja, čim ustanete, povoljno bi djelovala na vaš stomak.

Blizanci

Posao – Retrograni Merkur i dalje utiče na sve što preduzimate, uporno vas vraća na neke prethodne događaje i ne dozvoljava da idete naprijed. Potrebno je da nešto što niste uradili kada je trebalo sada dovršite i tako otvorite širom vrata za nove poslove.

Ljubav – I kada je riječ o emotivnom životu retrogradni Merkur vas stavlja na razne testove. Susret sa bivšim partnerom donijeće obostranu zbunjenost. Ukoliko ne dođe do pomirenja, ne očajavajte, jer da je valjalo ne bi se prekinulo. Blizance koji su u braku očekuju ljubomorne scene koje će umanjiti sklad u vezi.

Zdravlje – Ukoliko uspijete da kontrolišete apetit, nećete imati većih zdravstvenih problema.

Rak

Posao – Merkurov povratak u polje karijere donosi nove šanse. Ponovo ćete imati priliku da pokrenete poslovne aktivnosti koje su vam nedavno za dlaku izmakle. Da biste bili što uspješniji, potrebno je da pripreme obavite što diskretnije.

Ljubav – Prethodni period bio je izazovan, a sada je vrijeme za ispravljanje nesuglasica i obnavljanje odnosa. Ovi dani su idealni za pomirenje, vraćanje bivšoj ljubavi ili susrete sa starim partnerom. Kako se Venera sprema za povratak u vaše polje karijere, vrlo je moguća veza sa osobom na poslu.

Zdravlje – Početkom nedjelje budite oprezni u fizičkim aktivnostima, jer može doći do lakše povrede.

Lav

Posao – Gdje god da se pojavite pozitivno ćete uticati na okolinu. Ne samo da ćete raditi posao u kojem uživate nego ćete svoje ideje znati dobro i da unovčite. Mars iz desetog polja ukazuje na nove, pionirske početke, kao i nove okolnosti koje će revitalizovati stare poslove.

Ljubav – Haotični period je za vama. Ukoliko ste se definitivno rastali s partnerom, nećete dugo ostati sami – ili ćete se ubrzo pomiriti, ili ćete upoznati novu osobu. U vaš život ući će dvije osobe i na vama je da izaberete.

Zdravlje – Pozitivna energija i raspoloženje neće vam nedostajati, ali bi trebalo da obratite pažnju na oči.

Djevica

Posao – Retrogradni vladar znaka, Merkur tjera vas da nekoliko puta ponavljate sve što radite. Ali, to i nije tako loše, jer ćete više biti u kontaktu sa pretpostavljenim i tako stvoriti stabilan osnov za dalje napredovanje.

Ljubav – Venera je krenula direktnim hodom u vaše polje partnerstva. Ukoliko je u prethodnom periodu došlo do sukoba sa partnerom ili razdvajanja, ovih dana moguće je pomirenje. U svakom slučaju, očekuje vas veoma buran period sa mnogo dešavanja, novih početaka, pomirenja, ali i nesuglasica sa voljenom osobom.

Zdravlje – Tokom ovog perioda neće se dešavati bilo šta što bi uzdrmalo vaše zdravlje.

Vaga

Posao – Ukoliko tražite zaposlenje, planirate da napravite neku promjenu ili da započnete novi posao, vrijeme je da sa riječi pređete na djela, jer je Venera, vaš vladar krenula direktnim hodom i vraća vas u igru na velika vrata. Zahvaljujući novim idejama uspjećete da ostvarite zapažen poslovni uspjeh.

Ljubav – Iako će biti nekoliko zanimljivih kontakata, nećete se lako odlučiti za ulazak u vezu. Jer, tačno znate kakvog partnera želite i uskoro ćete ga dočekati. Mnogi pripadnici znaka imaju topla sjećanja na staru ljubav, sa kojom će se ovih dana sresti.

Zdravlje – Korigovanjem ishrane uspjećete da stabilizujete povišen krvni pritisak.

Škorpija

Posao – Sigurnim putem idete ka ostvarenju poslovnih planova, a u svemu ćete imati veliku podršku i pomoć bliskih osoba, naročito žena. Očekuje vas poboljšanje materijalne situacije.

Ljubav – Ljubav vam je zaista naklonjena. Odlazak na put mogao bi vam donijeti ljubavnu vezu sa osobom koja nije iz vašeg mjesta. Posredstvom rođaka ili komšija, susret sa jednim Strijelcem u potpunosti će vam promijeniti život. Riječ je o osobi o kojoj ste već imali priliku da čujete, ali je niste zamišljali takvom kakva je. Sve vam se dopada, od izgleda, ponašanja…

Zdravlje – Vodite računa o ispravnosti i kvalitetu namirnica koje unosite u organizam i smanjite konzumiranje alkohola.

Strijelac

Posao – Iako kratak, pred vama je period koji će donijeti nestabilnost, što naglašava konjunkcija Meseca sa Saturnom u vašem znaku. Nervoza koja vas je pratila posljednjih nedjelja i dalje raste, pa se potrudite da je iskoristite konstruktivno, ukoliko je moguće. Kako vam je sedmo polje u Blizancima, a Merkur retrogradan, nemojte se čuditi što vas okolina ne razumije.

Ljubav – Probleme u braku ili vezi uspjećete da prevaziđete tek kada se Merkur vrati u direktan hod, što znači da ćete tokom ovog perioda imati probleme.

Zdravlje – Bilo bi dobro da prekontrolišete štitnu žlijezdu, pogotovo ukoliko osjećate bilo kakve smetnje.

Jarac

Posao – Čime god da se bavite, bićete u situaciji da birate između dvije podjednako turbulentne mogućnosti. Osjećate da vam neko radi iza leđa. Ovaj period je veoma značajan za vašu karijeru. Potrudite se da što prije završite sve što niste uspjeli tokom proteklih dana.

Ljubav – Poslije dužeg perioda, predstavnici znaka koji su u braku najzad će uspjeti da pronađu zajednički jezik sa bračnim partnerom. Jarčevi koji su u vezama i dalje se igraju mačke i miša. Na poslu će doći do kontakta sa interesantnom osobom koja je, nažalost, zauzeta.

Zdravlje – Najviše će vas mučiti problemi sa zubima. Zato, ukoliko na vrijeme niste posjetili zubara, sada je pravi trenutak.

Vodolija

Posao – Krajem perioda očekuje vas poboljšanje finansijske situacije, veći dobici od rada ili novi honorarni posao. Uz pomoć saradnika uspjećete da ostvarite većinu poslovnih namera. Lakše ćete doći do novog posla, doduše, izbor najvjerovatnije neće biti po vašoj volji, ali vrijedi pokušati, jer vrijeme radi za vas.

Ljubav – Ukoliko idete na put, a usamljeni ste, očekuje vas novo poznanstvo. Posredstvom bliske osobe trebalo je davno da se sretnete sa jednom osobom, ali to će se dogoditi tek u ovom periodu. Sasvim je izvjesno da ćete doživjeti prelijepo iznenađenje.

Zdravlje – Pratiće vas zadovoljstvo i lijepo raspoloženje. Ipak, u svemu nađite mjeru, jer vam je potreban san.

Ribe

Posao – Venera se okrenula u vašem znaku, ali još nije u punoj snazi. Sve što budete radili u tajnosti donijeće bolje rezultate nego ono što objelodanite. Najzad ćete uspjeti da ostvarite uspješan projekat sa inostranstvom.

Ljubav – Narednih dana, kako Venera bude dobijala na brzini, tako će vas pratiti optimizam koji najavljuje lijepa dešavanja u ljubavi, bez obzira da li ste u vezi, braku ili usamljeni. Moguća su pomirenja sa starim partnerom.

Zdravlje – Dobro se osjećate.

Izvor: novosti.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/sedmicni-horoskop-od-od-17-do-24-aprila/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot