Smiješna strana horoskopa: Kako rade horoskopski znakovi na poslu?

Objavljeno: 14. 4. 2017 u 13:41h

Osobine pojedinih znakova utiču na njihov odnos prema kolegama i na radnom mjestu.

Djevice su inače poznate po blagoj naravi, osim kada im na radnom mjestu pravite nered. Tada ih izbacite iz takta. U tom trenutku, najbolje je pobjeći.

Osobe rođene u znaku Jarca čine se hladne no to je samo njihova maska. Uglavnom su na direktorskim pozicijama i vole red, rad i disciplinu. S vremena na vrijeme, znaju se i našaliti s podređenima.

Entuzijastični Blizanac često prvi dolazi na radno mjesto i odmah kreće raditi. Ne gubi vrijeme i često zapravo živi za svoj posao. Kad ima slobodan dan, uglavnom ne zna što će sa sobom.

Neodoljivi Strijelac poznat je po svojim zavodničkim tehnikama. Za vrijeme radnog vremena Strijelac marljivo radi, ali kad uzme pauzu često muva zgodne kolegice. I nije ga sram.

Vatreni Lav svakom zadatku pristupa s velikom strašću. Sve može i sve zna. Pogađaju ga kritike drugih, čak i ako je nešto za njegovo dobro. Kako i ne bi, kad je najpametniji.

Marljive Ribe svoj posao obavljaju hladne glave i svakom zadatku pristupaju racionalno. Naizgled hladnoj spoljašnosti, ne srame se svojih emocija. Svakako, puste suzu na bilo kakav srcedrapajući video s životinjama.

Kada dođe na posao, Vaga sebi naprije skuva kafu i popriča s kolegama. Znatiželjna je po prirodi pa sazna sve što je zanima. Jedini problem u svemu tome je to što na kraju na dana i vi saznate sve o svima.

Vodolija je puna odličnih ideja. Često ćete oko stola pronaći litre kafe i hrpe ispisanog papira. No čak i tako velikom kreativcu ponekad treba odmora, a on ga se ne libi uzeti. Makar to značilo i za vijeme radnog vremena.

Ovan bilo kakav zadatak obavlja s velikom lakoćom. Energičan i poseban, nema toga što on ne može riješiti. Jedini problem je to što ne mari za tuđa mišljenja. Preglasna muzika, noge na stolu… Ovan ništa od toga ne smatra problemom.

Nježan Rak voli sve napraviti s dozom ljubavi. Voli harmoniju i svoj mir. Vesele ga mirne i druželjubive kolege, osim kada ga krenu gnjaviti. Tada ih se klonite. Nije im problem otići do šefova i reći im sve što im je na duši.

Temeljit Bik svo svoje vrijeme na poslu potroši na prikupljanje podataka, analizu i kalkulisanje. Poznat je kao vrijedan radnik pa uglavnom prvi završi na vrijeme s poslom. Tada se zabavlja igranjem igrica i kritikovanjem drugih.

Na početku radnog dana, Škorpiju dočeka tona posla. Ništa što on ne može riješiti. Kao svoju vrlinu ističe dobru organizaciju tako da na kraju sve napravi. Tako vrijedan radnik zaslužuje i pauzu koju ona sama uzme. Svaki puni sat, bar na deset minuta.

Izvor: 24sata.hr

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/smijesna-strana-horoskopa-kako-rade-horoskopski-znakovi-na-poslu/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])