Četiri poze za najbolji seks u automobilu

Objavljeno: 14. 4. 2017 u 14:47h

Ako vam je misionarski položaj u krevetu dosadio, raspirite vatricu seks igricama u svom automobilu (naravno, na mjestu na kom nećete imati publiku)

Poza 69 na zadnjem sjedištu

Poza 69 je nabolja zato što oboje možete paralelno uživati ali pripazite: neke muškarce ta poza toliko uzbuđuje da prebrzo ejakuliraju, pa predlažemo da on počne zadovoljavati vas malo prije nego što vi zadovoljite njega.

Seks na haubi

Zašto bi se uopšte gurali u automobilu ako je napolju lijepo i toplo proljećno veče. Naslonite guzu na rub haube ili se okrenite licem prema njoj i nagnite. Nakon seksa možete uživati u pikniku pod zvijezdama. Čovjek ogladni, zar ne?

Poza  “Vazdušni jastuci”

On sjedi na suvozačevom mjestu, a vi mu sjedite u krilu. Zaronite mu glavu među svoje grudi i pustite ga neka se poigra s njima, prije nego što krenete u pravu “akciju”.

Predigra bez penetracije

“Glavno jelo” sačuvajte za kasnije, kod kuće, a u automobilu započnite predigru koja će uključivati oralni seks i gledanje masturbacije partnera (ali bez penetracije, ma kako napaljeni bili). Nećete moći dočekati da vas lift doveze do vašeg sprata. Zapravo, i ne morate. Jeste li ikada imali seks u liftu?

Izvor: cosmopolitan.hr

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/cetiri-poze-za-najbolji-seks-u-automobilu/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot