Samsung ne štedi na kampanji (Foto)

Objavljeno: 12. 4. 2017 u 14:16h

Južnokorejski gigant je organizovao ogromnu reklamnu kampanju u Ujedinjenom Kraljevstvu, gdje je širom te zemlje postavio ogromne skulpture svog Galaxy S8 telefona.

Da bi ljude u Ujedinjenom Kraljevstvu obavijestio da je Galaxy S8 stigao, Samsung je postavio masivne skulpture njihovog novog flagshipsmartfona širom zemlje. Skulpture su postavljene na bitne lokacije kao što su Stounhendž, Sent Ajvs u Kornvolu, London i Bornmut. Dugačke su 3.6 metara i zadivljujuće su za vidjeti.

Skulpture su strateški postavljene da daju posmatračima osjećaj koliko je tačno prelijep pogled kroz Infinity displej bez ivica na Samsung Galaxy S8 telefonu. Uklapaju se savršeno sa nekim od najboljih vidika širom Britanije, javlja SamMobile.

Samsung svakako troši puno novca da raširi vesti o svom novom, vodećem, pametnom telefonu. Ova kampanja je urađena na ogromnoj skali, čak i bukvalno, i zasjenjena je jedino Samsung-ovim preuzimanjem Tajms Skvera u Njujorku radi objave vijesti da je Galaxy S8 zvanično najavljen.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/samsung-ne-stedi-na-kampanji-foto/||claudebot