Ovo su tri najinteligentnija horoskopska znaka: Da li ste među njima?

Objavljeno: 12. 4. 2017 u 13:55h

Pročitajte da li ste na osnovu svojih astro-karakteristika među najinteligentnijim znakovima u horoskopu.

Blizanci

Još od malih nogu vole da istražuju i ispituju. Vrlo su radoznale prirode pa ih zanima mnogo stvari iz različitih oblasti, iako su najčešće naklonjeni umjetnosti. Veoma su inteligentni pa otuda i proizlazi njihova duhovitost i dovitljivost. Iz tog razloga uvijek su okruženi ljudima sa kojima mogu voditi konstruktivne razgovore, a takođe traže inteligentnu partnerku sa kojom će moći da pričaju o svemu jer ih prazne priče ne ispunjavaju.

Škorpija

Nijedan znak horoskopa nije toliko pronicljiv i intuitivan kao Škorpija. Gotovo da ne postoji stvar u koju njihov prodorni pogled i naglašeno šesto čulo ne bi mogli da prodru. Oni uvijek i teže da u svemu osjete dubinu, da zagrebu ispod površine i uvide pravi smisao.

Strijelac

Vihorne i radoznale prirode poput Blizanaca uvijek imaju potrebu da saznaju više i djeluju često prilično neozbiljno.

Međutim, oni su itekako pronicljivi i dobro znaju da procijene situaciju. Veoma su društveni i znaju kako sa ljudima. Nije im problem da već na prvu loptu pridobiju simpatije kada se nađu u novom društvu, a takođe i da dobro procijene kakav je ko. Među pripadnicima ovog znaka ima dosta naučnika, a matematika i uopšte prirodne nauke su im jača strana.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ovo-su-tri-najinteligentnija-horoskopska-znaka-da-li-ste-medu-njima/||claudebot