Uz njega je vrhunac zagarantovan: Osobine idealnog seksualnog partnera

Objavljeno: 11. 4. 2017 u 11:48h

Obratite pažnju na ova tri signala. Ako on ima ove “manire” imajte na umu da je vjerovatno sjajan u seksu.

Šarmantan

Osoba koja je spremna na sve, bili to moralno ili ne, kako bi postigla svoj cilj možda nije idealan životni saputnik, ali je garantovano dobra u krevetu.

Ako se topite pred njim već u kafiću, budite uvjerene da će u spavaćoj sobi biti mnogo, mnogo bolje.

Obraća pažnju na detalje

Čak i nebitne sitnice, recimo to što uvijek prekrštate  lijevu nogu preko desne kada sjedite.

Čovjek koji obraća pažnju na baš svaku sitnicu u vezi sa vama biće podjednako pažljiv i u seksu i detaljno će se posvetiti vašem zadovoljstvu.

Koristi ruke

Nisu u pitanju muškarci bez manira, već tip muškarca koji uz vašu dozvolu voli da vas dodirne po kosi ili obrazu. Ako tako rado koristi ruke a ne ode predaleko – on je nevjerovatan ljubavnik.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/uz-njega-je-vrhunac-zagarantovan-osobine-idealnog-seksualnog-partnera/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot