Dnevni horoskop za 11.04.2017.

Objavljeno: 11. 4. 2017 u 09:10h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Idite na neki put, biće uspješno, prijaće Vam. Nemojte se opterećivati računima, platite šta možete. Budite odgovorniji.

Bik

Trebalo bi da izbalansirate obaveze oko posla. Nemojte se raspravljati sa članovima porodice. Gledajte da se bavite sportom.

Blizanci

Ovog utorka niste raspoloženi za priču. Usredsredite se na obaveze. Ako možete sredite neka dokumenta, posjetite rodbinu.

Rak

Danas ste puni informacija. Ako treba da obavite neki razgovor, bilo bi dobro da se pripremite. Pazite se u saobraćaju.

Lav

Rastrzani ste između obaveza koje imate i novca. Stalno se dvoumite šta Vam je bitnije. Izbalansirajte.

Djevica

Gledajte da sebe stavite na prvo msesto. Ne nervirajte se ako imate mnogo posla, nego se potrudite da se bolje organizujete.

Vaga

Spava Vam se i premoreni ste. Gledajte da se ne forsirate previše. Veče provedite sa prijateljima.

Škorpija

Usredsredite se na prijatelje. Potražite savjet od nekog člana porodice u kog imate povjerenje. Odmarajte više.

Strijelac

Danas je dobar dan za prijatelje. Pokušajte da provedete popodne sa porodicom. Napeti ste jer imate dosta obaveza, a ne radi Vam se.

Jarac

Ukoliko Vam je potrebna pomoć na poslu tražite je. Usmjerite se na saradnju. Uljepšajte sebe, idite do frizera.

Vodolija

Imate dosta planova, ali niste sigurni da li ćete uspjeti sve da odradite. Moguć dobitak novca. Okušajte sreću, ali imajte mjeru u svemu.

Ribe

Niste dobro raspoloženi, imate utisak da drugi stalno traže nešto od Vas. Potrudite se da svoje potrebe stavite na prvo mjesto.

Izvor: Mondo / Autor: Jovana Vilimonović

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-11-04-2017/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])