Šaputanje na jastuku jača ljubav

Objavljeno: 7. 4. 2017 u 12:08h

Uživate u ljubavi, čini vam se da ste konačno našli partnera po vašoj mjeri, ali ne znate kako da poboljšate komunikaciju i sačuvate harmoniju u vezi na duži rok. Poželjno je da uradite neke stvari da poboljšate situaciju.

Evo šta savjetuju stručnjaci:

Više se ljubite, jer, dokazano je da poljupci smanjuju nervozu i pozitivno utiču na raspoloženje. Ipak, mnogim parovima ovo slatko zadovoljstvo često pređe u rutinu. Zato izaberite manje stresan momenat za “ljubakanje”, a ne kada žurite na posao. I potrudite se da to potraje barem deset sekundi.

Kada se suočite sa problemom, ne izbjegavajte konflikt i ne odlažite razgovor nadajući se da će to što vas muči proći samo od sebe, ili da će partner sam shvatiti šta vam se mota u glavi. Niko nema sposobnost čitanja tuđih misli, pa je otvoreni dijalog i te kako potreban za očuvanje zdravog odnosa.

Brojne studije pokazale su da je kvalitet života daleko bolji kod onih ljudi koji na svog partnera gledaju kao na najboljeg prijatelja. Ovo znači da je par sposoban da bude kao tim, ujedinjen protiv čitavog svijeta ako je to potrebno, a ujedno i da dijele snove, strasti i smisao za humor.

Razmjenjujte nježnosti i nakon seksa. Niko ne spori da je tijelu poslije uzbuđenja potrebno “hlađenje”, ali imajte na umu da ćete biti zadovoljniji u vezi ako maženje duže traje. Jer, osim “smiješnih pokreta” ispod pokrivača, važna je i intimnost koja se rađa dok sa partnerom razmjenjujete male nježnosti i šaputanja na jastuku.

Izvor: ljepotaizdravlje.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/saputanje-na-jastuku-jaca-ljubav/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot