Dnevni horoskop za 27.03.2017.

Objavljeno: 27. 3. 2017 u 09:11h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Potrudite se da se posvetite sebi. Budite odgovorni i ambiciozni danas. Dobro se osjećate, ne nervirajte se oko posla.

Bik

Imate dosta ideja, ali nemate dovoljno energije da sve realizujete. Organizujte se bolje. Odmarajte se više ovog ponedjeljka.

Blizanci

Mogući su problemi sa novcem. Potrudite se da se ne opterećujete toliko negativnim stvarima, nego štedite više. Neka starija ženska osoba Vas može izbaciti iz takta.

Rak

Partner je danas hladan i neraspoložen, ako ste u vezi, a ako ste slobodni dobro se osjećate. Nije dobar dan za saradnju.

Lav

Napeti ste. Nerviraju Vas drugi ljudi, a imate izvjesne iznenadne troškove. Biće bolje već sutra. Danas pretrpite nešto.

Djevica

Danas je dan za štednju. Pomalo ste napeti ali se potrudite da ostanete staloženi. Mogući su problemi sa nekim članom porodice.

Vaga

Potrudite se da se usredsredite na porodicu. Drugi ljudi mogu biti od pomoći. Pravite kompromise danas.

Škorpija

Danas je bitno da budete komunikativni i dobro raspoloženi. Potrudite se da se usmjerite na neke nove kontakte. Ne pričajte previše drugima o svojim planovima.

Strijelac

Odlično ste raspoloženi. Osjećate se dobro. Gledajte da se ne nervirate oko manjih grešaka na poslu, samo je bitno da budete ipak malo pažljiviji.

Jarac

Nerviraju Vas drugi ljudi, pa bi bilo najbolje da se malo isključite iz svega. Ne morate svakog dana da budete odlično raspoloženi. Provedite više vremena sa članovima porodice.

Vodolija

Imate neke obaveze koje nikako da odradite. Potrudite se da se ne iznervirate, nego usmjerite energiju u rad. Budite odgovorniji nego inače.

Ribe

Možete se vidjeti sa prijateljima sa kojima se niste odavno vidjeli. Odmarajte se popodne. Moguć priliv novca danas.

Izvor: Mondo / Autor: Jovana Vilimonović

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-27-03-2017/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot