Tri poze za sve koji misle da imaju mali penis

Objavljeno: 26. 3. 2017 u 12:44h

Ako ste nesigurni u svoju veličinu penisa i smatrate da nije dovoljno velik, postoje poze u krevetu u kojima će ga žena osjećati jače, a vi ćete ostavljati dojam obdarenog muškarca.

Mnogi muškarci su nesigurni u veličinu svoga penisa, ali to ako nemate veliki penis ne znači da bi se trebali sramiti.

Jer izreka ‘nije bitna veličina, bitno je kako se koristite njime’ je i više nego istinita.

Naime, 45 posto muškaraca smatra kako imaju mali penis, a čak 85 posto žena je zadovoljno veličinom penisa svoga partnera.

1. Modifikovana misionarska poza

Muškarci s manjim penisima trebaju izbjegavati običnu misionarsku pozu jer penetracija tada nije na vrhuncu, ali zato je za takve muškarce idealna modificirana misionarska poza. Riječ je o pozi u kojoj je muškarac na ženi, ali žena ima raširene noge i muškarca obgrli njima. Penis će tada dublje ulaziti u vaginu i žena će imati osjećaj kao da je velik.

2. Pseća poza

Omiljena poza muškarcima i ženama garantira dublju penetraciju zbog koje ćete se vi osjećati sigurnije, a žena zadovoljnije.

3. Noge na ramenima

U ovoj pozi žena leži na leđima, ispod stražnjice ima jastuk, a noge je stavila na ramena muškarca. Iako zvuči možda teško za izvesti, zapravo uopšte nije, a ova poza idealna je i za stimuliranje G točke.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/tri-poze-za-sve-koji-misle-da-imaju-mali-penis/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot