Totalno suprotno: Ono što je za dame plus, za muškarce je minus

Objavljeno: 23. 3. 2017 u 15:47h

Muškarci ne vole kada žene pametuju, a dame vole kada momci u društvu filozofiraju. Tako je pokazalo britansko istraživanje, u kojem je učestvovalo 750 dobrovoljaca. 

Pripadnici jačeg pola, njih 60 posto, izjavili su da bježe od djevojaka koje na svaku temu imaju šta da kažu, ističući svoje mišljenje i o modi i o visokoj politici.

S druge strane, 65 posto ispitanica je reklo da između momaka koji u većoj grupi sjede u ćošku, ćute i dopuštaju da budu u sjenci i onih koji “ne zaklapaju” uvijek biraju ove druge, jer im više imponuje njihovo društvo.

“Ono što je za dame minus, za muškarce je izgleda plus. I obrnuto. To je vjerovatno povezano sa strukturom mozga, jer je poznato da se ona razlikuje kod djevojaka i momaka”, kaže Tim Jackob, jedan od istraživača.

Izvor: avaz.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/totalno-suprotno-ono-sto-je-za-dame-plus-za-muskarce-je-minus/||claudebot