Proljećni ljubavni horoskop: Lav dominira, nova avantura za Bika,…

Objavljeno: 23. 3. 2017 u 13:43h

Proljeće je kao stvoreno za ljubav…

Ovan

Vraćaju se stari problemi s voljenom osobom. Problem je što ne vidite rješenje i najbolja opcija je da ne padnete u apatiju. Budite fizički aktivni i nađite osobu s kojom ćete o tome pričati.

Bik

Slobodnim pripadnicima znaka, maj donosi novu ljubav i početak veze, koja bi mogla da bude vrlo stabilna. Zaljubljeni Bikovi su poboljšali svoj odnos i osjećajuse savršeno u svojoj koži.

Blizanci

Sve što planirate odradite do kraja aprila, jer vam do tada traje povoljan period. Slobodni Blizanci će imati prilike za flert na svakom koraku, dok zauzetima partneri nameću nova pravila, koja nisu u skladu s vašim razuzdanim duhom.

Rak

U maju dolazi vaš miran period i tada će vam se pojaviti ljubav. Možete upoznati osobu koja je vrlo uprna u namjeri da vas osvoji. Uživaćete u tome, iako tvrdite pazar.

Lav

Tokom proljeća osvajate gdje god da se pojavite. Tokom ovih mjeseci biće mnogo flerta, a Lavicama će se pojaviti neko kome ne mogu da odole.

Djevica

Vas će toliko pritisnuti obaveze da ne znate gdje se nalazite. Nemate vremena za sebe i nakon tog perioda ćete shvatiti da niste iskoristili nijedan sunčani dan da uživate s voljenom osobom.

Vaga

Tokom aprila dolazi uzbudljiv period. Osoba koja se uklapa u vaš idealni tip se neće libiti da vam priđe i napravi prvi korak, samo joj dajte signal. Zaboravite na bivše i ne odgovarajte im na pozive, jer je vrijeme za novi početak.

Škorpija

Iako su vam strast i ljubav uglavnom na prvom mjestu, to neće biti slučaj ovog proljeća, jer vam je novac trenutno najveća briga.

Strijelac

Sve do kraja proljeća imate fokus na drugim stvarima i obavezama koje vas pritiskaju. Za ljubav nemate mnogi strpljenja i nježnosti, već ste okrenuti svojim potrebama, pa će partneru trebati čelični živci.

Jarac

Vraćaju vam se neke lijepe emocije na koje ste zaboravili. Moguća je veza s nekim iz najbližeg okruženja, koga vjerovatno godinama znate. Samo polako i uživajte u flertu i upoznavanju.

Vodolija

Vaš vječiti optimizam se vratio, nakon dugog sna. Ukoliko ste u vezi maj je idealan period da se posvetite partneru i vašem zajedničkom prostoru.

Ribe

Povoljna faza za posao će vam odvući fokus sa svega ostalog. Mogući su usputni flert i seks šeme, ali nemate vremena ni želje da se ozbiljno posvetite ljubavnom aspektu svog života.

Izvor: kolektiv.me

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/proljecni-ljubavni-horoskop-lav-dominira-nova-avantura-za-bika/||claudebot