Ovo su tri najčešća znaka da vas muškarac vara

Objavljeno: 21. 3. 2017 u 16:30h

Privatna istražiteljka iz Australije Hani Poter gostovala je na radiju i podijelila svoje iskustvo u “hvatanju” preljubnika.

Ona kaže kako se nikad ne nabacuje muškarcima s ciljem da ih uhvati u preljubi već testira hoće li se oni nabacivati njoj. Rekla je kako u većini slučajeva postoji opravdan razlog zbog kojeg njeni klijenti sumnjaju u vjernost partnera, ali bilo je slučajeva i sa srećnim završetkom.

“Neki muškarci odmah spomenu u razgovoru kako imaju ženu i djecu i vidim da to nikad ne bi prokockali. Za mene nema boljeg osjećaja nego kad se javim klijentu i javim da nema oko čega da brine“

Poterova je otkrila tri najčešća znaka prevare na koje bi trebalo da pripazite ako imate sumnje u vjernost partnera.

Mobilni

Hani kaže da je mobilni prva stvar na koju morate da obratite pažnju, a zavisno od toga na koji ga način vaš muškarac koristi može otkriti da li nešto mulja. “Velike su šanse da vas partner vara ako krije telefon od vas, pazi da ne vidite šta je na njemu i redovno briše sadržaj“

Laganje o tome gdje je bio

Ako uhvatite partnera u laži oko toga gdje je bio ili gdje ide često radi se o sastancima s ljubavnicom.

Osjećaj

Intuicija je moćna stvar. Ako imate osjećaj da nešto nije u redu svakako bi trebalo da porazgovarate sa svojim partnerom. Ako on ili ona odjednom provode više vremena na poslu i to vas zabrinjava, svakako bi trebalo da podijelite brige sa svojom boljom polovinom.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ovo-su-tri-najcesca-znaka-da-vas-muskarac-vara/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])