Ne posjećujte ovaj filmski PopCorn sajt! (Foto)

Objavljeno: 21. 3. 2017 u 12:20h

Prepun je virusa i nudi ilegalan sadržaj, iako zvuči primamljivo!

Nedavno nam se na Facebook stranici niotkuda pojavila reklama za domaći PopCorn.rs sajt sa skoro 30.000 članova. Ne budemo lijeni, posjetimo adresu i imamo šta i da vidimo!

Domaći sajt prepun piratskih filmova s porukom – registrujte se da biste izbjegli iskačuće reklame. Bez obzira na to što ćete se možda i registrovati (što ne preporučujemo, jer nema podataka o tome kako će se vaši podaci koristiti i da li su zaštićeni) – nećete izbjeći iskačuće reklame, što su potvrdili i registrovani korisnici na Facebook profilu ovog sajta. Ljudi koji stoje iza svega kažu da to nema veze s njima i da su to reklame sa sajtova i lokacija koje nude filmove za gledanje (jer PopCorn.rs ne skladišti ništa na svojim serverima) i da na njih ne mogu da utiču. A reklame agresivne i iskaču u grupama!

Pogledajte primjere nesnosnih reklama i oglasa:

Sajt reklamira ilegalno gledanje filmova i prepun je potencijalno loših ekstenzija, dodataka i virusa – što je činjenica! Recimo, nakon par klikova po sajtu pojaviće vam se „pop up“ stranica sa porukom da odmah instalirate Chrome, Mozilla ili Vivaldi ekstenziju kako biste nastavili da koristite svoj pregledač interneta dalje, što je najobičnija glupost i ako pristanete na instalaciju, instaliraće vam ko zna kakav malware, softver ili virus na računar.

Ovaj sajt možda izgleda kao sajt iz snova prosječnog Srbina, ali nikako nije to za šta se izdaje da jeste…

Izvor: Mondo / Autor: Jovana Josipović

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ne-posjecujte-ovaj-filmski-popcorn-sajt-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot