Sedmični horoskop od 20. do 26. marta

Objavljeno: 20. 3. 2017 u 13:38h

Pročitajte šta vas tokom narednih dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate…

Ovan

Posao – Prelaskom Marsa u Bika i činjenica da je neaspektovan od drugih planeta ukazuje da se ne snalazite najbolje sa finansijama. Ipak, budite dovoljno strpljivi, jer zaobilaznim putem možete da ostvarite povoljne rezultate.

Ljubav – Rizikujete više nego što bi trebalo ulazeći u vezu sa osobom u kojoj samo vi vidite potencijal, sigurnost i kvalitet. Bilo bi najbolje da se posavjetujete sa nekom iskusnijom osobom iz bliskog okruženja. Ovo posebno važi za Ovnove koji su skloni paralelnim vezama.

Zdravlje – Zdravstvena situacija se stabilizuje i dobijate sigurnost.

Bik

Posao – Neaspektovani Mars u prvom polju navodi vas na akciju. Ali, problem je u tome što niste u stanju da utvrdite kojim putem da krenete i kako da izvedete realizaciju. Izvjesna situacija natjeraće vas da razmišljate o svojoj superiornosti. Važno je da se pravilno nametnete i da potražite savjet iskusne osobe.

Ljubav – Ukoliko planirate da veza sa voljenom osobom potraje, morate prestati da namećete tempo koji uopšte nije dobar. Pokušajte da shvatite šta partner želi i smanjite dominaciju da se kasnije ne biste susreli sa velikim problemima.

Zdravlje – Većinu pripadnika znaka očekuju stomačne tegobe, zbog pretjerivanja sa jelom i pićem.

Blizanci

Posao – Merkur se odvaja od Venere, sa kojom se kratko susreo, i dalje ide u opoziciju sa Jupiterom što može značiti da se pripremaju neke nepraktične poslovne odluke. Ipak, nema razloga za paniku i ishitrenost, bez obzira na prisustvo Merkura u Ovnu, koji donosi konfuziju. Potrebno je da obavite brzu i promišljenu akciju kako biste definisali zajedničke interese i prioritete.

Ljubav – Kao posao, i emotivni život je pod uticajem nepraktičnih aspekata Merkura i Jupitera. Zato je najmudrije da tokom ovog perioda uopšte ne žurite sa donošenjem odluka.

Zdravlje – Mogući su problemi sa bubrezima, urinarnim traktom i žlijezdama.

Rak

Posao – Povremeno imate velike ambicije i neskromna očekivanja od saradnika ili poslovnih partnera, što Venerina retrogradnost u polju karijere dodatno uvećava. Očekuju vas nove poslovne ponude vezane sa inostranstvo.

Ljubav – Emotivni život je prilično napet, pogotovo kod Rakova koji su od nedavno u braku ili u vezi. Koliko god se trudili da riješite nerazumijevanje sa partnerom, jednostavno period nije povoljan, pa je najbolje da sačekate neke bolje dane.

Zdravlje – Tegobe sa grlom i žlijezdama lako mogu postati hronične, ukoliko ih na vrijeme ne sanirate. Smanjite pušenje i povećajte optimizam.

Lav

Posao – Neophodno je da osmislite dobru poslovnu strategiju koja će vam omogućiti uspjeh u različitim projektima. Sve se svodi na pravilnu procjenu realnih mogućnosti, dobro planiranje i organizaciju posla.

Ljubav – Napetost i monotonija ubijaju duge veze, što vi doživljavate bez obzira koliko dugo ste zajedno. Partner je, kao i vi, okrenut sebi i svojim prioritetima i uvijek je lakše naći grešku kod druge strane nego u svom ponašanju. Slobodne pripadnike znaka očekuju lijepi ljubavni dani.

Zdravlje – Najveće muke zadaju vam vremenske promjene, na koje veoma burno reagujete.

Djevica

Posao – Sve što ste naumili, uspjećete uspješno da završite. Narednih dana poželjno je da budete veliki diplomata i što manje netaktični. Odmerenost u ponašanju je provjerena formula koja donosi uspjeh. Dobro se snalazite u poslovnim situacijama koje možete da prilagodite svojim mjerilima vrijednosti.

Ljubav – Sunce na posljednjem, tridesetom stepenu znaka ovaj period obilježava kao završetak jednog ciklusa. Zato se nemojte čuditi kada stare stvari počnu da se tumbaju i nameću neke nove. Slobodne pripadnike znaka očekuje nova, ali vrlo komplikovana veza.

Zdravlje – Razne infekcije i psihički problemi zahtijevaju ozbiljniji pristup.

Vaga

Posao – I dalje su prisutne dileme u vezi sa započetim poslovima i slabom realizacijom. Morate prihvatiti činjenicu da dok je vladar retrogradan bićete suočeni sa stalnim odlaganjem i teškim završavanjem poslova.

Ljubav – Haos je najblaža riječ koja opisuje vaš ljubavni život. Kako vam ništa ne polazi za rukom najbolje je da odugovlačite bilo kakvu akciju koja je vezana za partnera i emotivni život. Lako nalazite sve potrebne izgovore, jer kako vama tako i drugoj strani sve izmiče kontroli.

Zdravlje – Zadržavanje tečnosti u organizmu utiče da se često osjećate tromo i umorno.

Škorpija

Posao – Nalazite se u fazi promjena i agresivne konfuzije koju pospješuje Mars u sedmom polju. Još niste prešli s riječi na djela. Svoje poslovne interese udružite sa proverenim timom koji obećava uspješnu i dugoročnu saradnju.

Ljubav – Prisustvo Marsa u polju koje definiše emocije nije povoljan znak. To znači da će se i tokom ovog perioda nastaviti tenzije u ljubavnom životu, pogotovo kod Škorpija kod kojih se i prije ovih aspekata veza temeljila više na haosu nego na harmoniji. Sačekajte da haos prođe, pa tek onda donosite odluke.

Zdravlje – Većina vaših zdravstvenih problema povezana je sa pretjerivnjem u mnogim stvarima.

Strijelac

Posao – U mnogim situacijama djelujete vrlo promišljeno, umijete da procijenite povoljnu priliku na poslovnoj sceni i da relativno lako ostvarite ono što ste naumili. Zahvaljujući dobroj koncentraciji uspješno završavate većinu poslova.

Ljubav – Haotična situacija u emotivnom životu nastaće onog trenutka kad vas bude kontaktirala osoba iz prošlosti. Pitanje je da li ste uopšte spremni za taj kontakt i da li je potrebno da odgovorite. S obzirom na trenutni položaj planeta najbolje je da ignorišete poziv, ali i da detaljno analizirate situaciju prije nego što donesete bilo kakvu odluku.

Zdravlje – Najslabija tačka organizma je stomak. Vrijeme je za dijetu.

Jarac

Posao – Još nije povoljan trenutak da stavite tačku na nešto što vas dugo opterećuje. Nepovoljne retrogradne planete koje opterećuju vaše polje karijere uspjećete da savladate ukoliko obnovite neke poslovne veze i pridružite se timu sa kojim ste već radili.

Ljubav – U svemu treba biti umjeren, pa i u ljubavi, pogotovo u periodima kada se pojavljuju dešavanja nalik ljubavi, a zapravo su dio planetarno lične samoobmane. Ovo se posebno odnosi na one koji su u braku i kojima se sa strane nudi nešto što nalikuje željama iz mašte.

Zdravlje – Osim blage nervoze,većih problema nema.

Vodolija

Posao – Slobodno prihvatite novi poslovni izazov kao dobru priliku da testirate svoje sposobnosti u više pravaca. Ne plašite se, nikako nećete moći da pogriješite jer ćete sa nekoliko strana imati veliku podršku.

Ljubav – Često miješate emocije i posao što nije dobar spoj. Predstavnici znaka koji su u vezi ili u braku prolaze kroz naizgled malu krizu, ali koja može da eskalira vrže nego što se očekuje. Slobodne Vodolije biće u situaciji da biraju između dve podjednako primamljive prilike.

Zdravlje – Prilično ste umorni i iscrpljeni, pa će vam ovih dana najviše prijati spavanje i odmaranje.

Ribe

Posao – U zavisnosti od lične motivacije birate poslovnu varijantu koja donosi rezultate. Ipak, ne dozvolite da prevlada kockarska strast i da „grizete“ više nego što možete. Kako je vladar retrogradan, najbolje je da se prilagodite realnim mogućnostima.

Ljubav – Emocije su više konfuzne nego inače, pa je najbolje da smirite strasti u svakom pogledu.Ukoliko je u vezi prisutan sukob koji je jasno pretjerivanje partnera, nemojte se povesti idejom da mu možete objasniti da griješi, jer je period nepovoljan za ispravljanje nesuglasica.

Zdravlje – Ponašanje i te kako utiče na zdravlje, pogotovo kada postoji tajna veza.

Izvor: novosti.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/sedmicni-horoskop-od-20-do-26-marta/||claudebot