Šta (ne) treba da radite ako vam se on ne javlja

Objavljeno: 16. 3. 2017 u 12:35h

Očara vas, pa kao da “ispari” na nekolilo dana. Šta da radite kad konačno stigne poruka?

Viđate se sa dečkom koji vam se dopada, i jasno vam je da ste “gotovi”. Dani vam prolaze u ružičastoj izmaglici, sanjarite o njemu i jedino što vam kvari planove je to što se desi da kao da “nestane” na par dana. Nit se javlja, nit odgovara na poruke i vi pojma nemate šta bi trebalo da uradite.

Pa, evo…

Kad (konačno) stigne ta poruka koju čekate već danima, nemojte da odgovorite iste sekunde. Ne kažemo da treba sad vi njega da držite “na ledu” danima, ali 45 minuta, sat vremena je ok. U suprotnom, ostavićete utisak potpune očajnice (čak i ako to jeste istina, ne mora on da je bude svjestan).

Takođe, nemojte odgovarati na poruku ako ste ljuti, uznemireni ili uvrijeđeni jer se nije javio nekoliko dana. Prvo sačekajte da se smirite, pa onda odgovarajte, hladne glave.

Ne radi se o tome da treba da se bojite da mu pokažete kako se osjećate, nego samo o tome što je tako manja vjerovatnoća da kažete nešto glupo i ponižavajuće (za vas) zbog čega biste mogli da zažalite sutradan.

Nešto kao “čekala sam da se javiš od ponedjeljka”, na primjer. Ako hoćete da mu stavite do znanja da ste ljuti, morate biti hladnokrvni. To je jedini način da ostavite utisak opake a ne očajne ženske.

Nikad, ali STVARNO nikad, dakle, ne šaljite poruke tipa “gdje si ti”, “zašto se ne javlješ”, “nedostaješ mi” i tome slično.

To je ok ako ste u vezi godinama. Ako se viđate tek nekoliko nedjelja, nit je realno da vam baš toliko nedostaje, nit ima smisla da pitate gdje je. Osim toga, ovakvim i sličnim porukama samo ostavljate utisak djevojke koja nema ni mrvicu samopouzdanja. A to, kao što svi znamo, nije ni najmanje interesantno. A ni seksi, kad smo već kod toga.

Ali, nemojte podleći iskušenju da igrate “njegovu igru”. Nema nikakvog smisla da sad vi njemu ne odgovarate tačno onoliko dana koliko je on vas držao u neizvjesnotsi. Dvije gluposti se ne potiru međusobno.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/sta-ne-treba-da-radite-ako-vam-se-on-ne-javlja/||claudebot