Ovo su najromantičniji znaci u horoskopu

Objavljeno: 10. 3. 2017 u 13:37h

Pogledajte da li ste među ovim znacima koji spadaju među najromantičnijim u horoskopu, ili je to možda neko vama drag?

Bik

Možda ne djeluju tako na prvi pogled, ali osobe rođene u znaku Bika obožavaju romantiku! Sve će učiniti da vrijeme koje provedete sa njima bude prijatno, nježno, za pamćenje… Mirišljave svijeće, nježna muzika, prigušeno svijetlo, i zabava može da počne. Muškarci Bikovi ženama poklanjaju cvijeće, pišu pjesme, spremaju ukusna jela.

Rak

Rakovi su idealni za vezu ili brak, upravo zbog toga šro su emotivni, i što se ne stide da to pokažu na najromantičniji način. Za njih je romantično čak i upoznavanje sa prijateljima i porodicom osobe koju vole. Uz Raka ne brinite – uvijek ćete biti ušuškani i uvijek će vam biti udobno, samo pustite Raka da iskaže svoju romantičnu stranu.

Vaga

Niko nije nježan kao Vaga, to je osoba koja uživa u romantičnoj atmosferi, i smatra da je to čak jedina moguća zabava kada je u pitanju intimni odnos. Vole da im se priredi romantika, ali i da je sami naprave. I ne brinite ako sami niste romantični – Vage su velike estete tako da sigurni neće skliznuti u kič ili patetiku. Da li smo vam rekli da je muškarac Vaga je jedan od najvećih kavaljera.

Ribe

Ribe su najromantičniji znak Zodijaka. Oni u svemu vide romantiku: u odlasku u bioskop, šetnji gradom, kada zajedno slušaju muziku, čak i kada idu u šoping sa osobom koju vole. Samo se opustite i dozvolite vašoj Ribi da organizuje provod i biće tu svega: mirisnih svijeća čiji plamen se savršeno slaže sa bojom latica ruža na stolu, ali i njenom haljinom, ili njegovom košuljom. Pored osoba u znaku Ribe ćete se osjećati kao da ste najvažnija osoba na svijetu!

Izvor: kolektiv.me

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ovo-su-najromanticniji-znaci-u-horoskopu/||claudebot