Modni trendovi za proljeće: Šta vam treba u ormaru? (Foto)

Objavljeno: 2. 3. 2017 u 15:14h

Sunce koje sija ovih dana i nešto više temperature sugerišu nam da se proljeće bliži, a sa njim i nova sezona kada su trendovi u pitanju.

Iz tog razloga ne bi bilo loše da svoj ormar osvježite sa nekoliko novih komada koji ćete uklopiti u svoj lični stil.

Britanski Vogue savjetuje kako da ‘pokorite’ proljećne trendove, te su napravili listu koja vam može služiti kao vodič u vašem narednom šopingu.

Boho komadi

Da li boho ikada izlazi iz mode? Ovaj romantični, hipi stil naročito je pogodan za proljeće, pa ako u svom ormaru već imate nešto boho, izvucite to na proljećno sunce.

Sportska odjeća

Trenerka više nije rezervisana samo za teretanu i trčanje. U posljednje vrijeme ikone uličnog stila, blogerke i manekenke, sportsku odjeću su uvele u dnevne stajlinge, i moramo priznati, ne izgleda loše.

Asesoari koji se „sudaraju“ bojom

Sjećate se pravila da cipele i torbica moraju biti usaglašeni, kako bojom pa tako i materijalom? Ne više! U stvari, to pravilo je već odavno prevaziđeno, a ovog proljeća se usudite nositi totalne kontraste, na primjer crvenu torbu i plave cipele.

Osim toga, jarke boje mogu biti na samo jednom asesoaru, torbici ili cipelama, što jako dobro izgleda.

Široki i dugački rukavi

Široki i dugačaki rukavi koji prekrivaju cijele ruke možda na prvu djeluju ‘šlampavo’, ali kada se kombinuju na pravi način izgledaju jako šik. Potrudite se da komadi budu malo elegantniji, kako biste postigli jači efekat, ali i stari džemper sa širokim rukavima može izgledati sjajno ako je dobro usklađen sa ostatkom vašeg stajlinga.

Ostale prijedloge pogledajte u našoj galeriji.

Izvor: Nezavisne / Foto: style.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/modni-trendovi-za-proljece-sta-vam-treba-u-ormaru-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])