Astro otrkiva: Šta vašem muškarcu narušava samopouzdanje u krevetu

Objavljeno: 1. 3. 2017 u 13:41h

Nijedno ljudsko biće nije imuno na seksualnu nesigurnost, pa ni vaš muškarac. Saznajte šta mu narušava samopouzdanje, kako biste mogle da utičete na to da se osjeća bolje u krevetu.

Ovan

Muškarac Ovan se ponosi time što je u stanju da dominira spavaćom sobom, ali se često pita da li ga vi tako vidite. On mora da zna da je moćan i snažan u krevetu. Mora da zna da je najbolji, jer će ga sve lošije od toga ubiti u pojam, čak i ako to ne želi da prizna.

Bik

Bikovi su vrlo takmičarski nastrojeni – osim kada je u pitanju veličina. Iako su često veoma obdareni, Bikovi moraju da budu ubijeđeni u to da nikad ništa veće od njihove opreme niste vidjeli. Često sa prijateljima poredi veličinu polnog organa i istražuje prosječne dimenzije u svijetu.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka vole da čuju partnerku kad doživi vrhunac, ali to nije njihova najveća potreba. Najviše ih brine to da li je ženi dovoljno zabavno. Ako bi Blizanac saznao da folirate orgazam, to bi ga slomilo.

Rak

Ako je zbog nečega Rak zabrinut onda je to njegov performans. Umije da bude toliko nervozan da mu često treba više vremena da se pokrene. Nemojte mu nikada reći da mu treba previše vremena da se napali ili da mu treba previše vremena da dođe do vrhunca, to bi ga natjeralo.

Lav

Opsjednuti su pornografijom, pa Lavove najviše brine to kako izgledaju u krevetu. Ako želite da ga isprepadate, samo mu recite da izgleda smiješno dok svršava. To kako izgleda kad je “kao od majke rođen”, njegova je najveća briga.

Djevica

Djevice u svemu, pa i u krevetu, vole da imaju kontrolu. Međutim, oni imaju i submisivnu stranu i to može da ih učini veoma nesigurnima. Često ispituju svoju muževnost zbog želje da se potčine ženi.

Vaga

Pripadnici ovog znaka najviše se plaše toga da ćete njihovo seksualno umijeće ismijavati iza njihovih leđa. Dobra reputacija i poštovanje su Vagama veoma važni i moraju ih imati i u spavaćoj sobi i van nje.

Škorpija

Veoma su nesigurni zbog seksa generalno. Vođenje ljubavi ih čini ranjivima jer tako ispoljavaju sve svoje slabosti koje ne žele da priznaju da umiju. U seksu prikazuju ojsećanja koje ne žele da vam priznaju i zato ih je teško uterati u krevet.

Strijelac

Strijelčevi su nesigurni kada je u pitanju vezivanje. Iako se često plaše vezivanja, ne žele da ih posmatrate kao kratkotrajnu zabavu. Čak i ako samo žele “vezu na jednu noć”, iznerviraće se ako vi tako gledate na njih.

Jarac

Pripadnici ovog znaka se unervoze oko toga da li mogu da vas dovedu do orgazma i zato se često čak i previše trude. Neuspjeh ne postoji u njihovom rječniku i učiniće sve da toga postanete svjesni. Njegova najveća noćna mora je nezadovoljena žena.

Vodolija

Vodolije imaju prilično konfliktan pogled na intimu. S jedne strane je i te kako žele, s druge strane ne žele da se previše “zakačite” za njih. Previše ljubavi i maženja može da ih otjera.

Ribe

Ribe imaju problem i sa time kako izgledaju i koliko vrijede. Morate mnogo da im povlađujete i laskate da bi se osjećali savršeno sigurno.

Izvor: kolektiv.me

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astro-otrkiva-sta-vasem-muskarcu-narusava-samopouzdanje-u-krevetu/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])