Proljeće donosi ljubavnu energiju za ovaj horoskopski znak!

Objavljeno: 28. 2. 2017 u 13:47h

Prvi topli dani probude u nama ljubavnu energiju, a jedan znak obasuće posebnim šarmom!

Kad god se zanesemo ljubavnim čarolijama astrologije, prvo nas zanima gdje je Venera, vladarka ljepote i romantike, piše Lovesensa.

Znak u kojem ona boravi dobija snažnu planetarnu podršku u ostvarenju ljubavnih želja, a koji će to znak biti tokom proljeća 2017. godine?

Sve do 25. februara kroz znak Ovna prolazio je Eros koji je začinio ovaj period naročitim romantičnim prahom – strast je pojačana do maksimuma.

Nije ni čudo što se Ovan osjeća kao da je na vrhu svijeta. Sve se okreće oko njega, pa i sam silno vodi računa o svom izgledu i načinu ponašanja. Ipak, dragi Ovnovi, opustite se jer vam zaista neće biti potrebno puno da privučete pažnju. Naravno, iskoristite ovaj tranzit do maksimuma kako biste pojačali svoje samopouzdanje, ako je u nekoj oblasti popustilo.

Što se tiče šarma, tu više ništa ne treba pojačavati. Svi vas smatraju izuzetno prijatnim društvom, nikom neće promaći vaša ljupkost i atraktivnost. Sve romantične snage planeta rade u vašu korist, pa tako i Mars pojačava strasti.

Niko vam neće moći odoljeti,  a ta sigurnost u osvajanju činiće vas još privlačnijim.

Ove prognoze odnose se ne samo na osobe rođene u znaku Ovna već i one s podznakom u Ovnu. Ako imate Veneru u Ovnu u natalnom horoskopu, vas inače krasi posebna aura nevinog šarma, pa vam svi tolerišu nestrpljenje i djetinjasto ponašanje. Uzbuđuje vas veza koja je puna energije i aktivnosti, uhodano, rutinsko partnerstvo nije za vas.

Svi će biti pomalo nestrpljivi dok je Venera u Ovnu. Ovo je vrijeme kad se ne osvrćemo unazad, već se radujemo svakom novom danu. Vrijeme je za ljubav, romantična osvajanja, direktan pristup, zavođenje, spontanost, oduševljenje koje otvara srca.

Izvor: lovesensa.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/proljece-donosi-ljubavnu-energiju-za-ovaj-horoskopski-znak/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot