Mart je njihov mjesec: Šta očekuje Ribe u ljubavnom životu?

Objavljeno: 27. 2. 2017 u 14:33h

Ribe su romantične i žele da budu u ljubavi, barem teoretski.

Ovim horoskopskim znakom vlada Neptun, planeta fantazije, pa osobe rođene u znaku Ribe žele da budu preplavljene romansom.

Ribe ne mogu bez mašte i fantazije. Nježne su i osjetljive i često se njihovi prijatelji oslanjaju na njih. Ovaj znak je predstavljen u horoskopu kao slika dvije ribe u vodi koje plivaju u suprotnim pravcima, i to pokazuje njihov pristup ljubavi. Oni su uvijek u potrazi za partnerom koji može da im pruži i sigurnost i slobodu, a mogu biti zbunjeni kada ne pronađu ovu kombinaciju. Pojedinci rođeni u znaku Ribe mogu jedne sekunde da budu realni, a tada već očajnički žele da pobjegnu u svoj svijet fantazije. Iz tog razloga, realnost im nije omiljeni dio, pa ponekad učine sve da je izbjegnu.

Na primjer, oni se mogu beskrajno žaliti kako se partner ponaša loše prema njima. Tajno, oni žele dramu koja postaje plamen njihovim fantazijama. Ovo može da zbuni prijatelje, ali uprkos kritikama ljudi, Ribe se ponovo vraćaju tamo gdje se osjećaju najbolje, sve dok se neko bolji ne pojavi na njihovom putu.

Pojedinci rođeni u znaku Ribe privlače ljude sa tamnom stranom, ali svako ko im ispriča svoju tužnu priču može da otopi njihovo srce. Nije ni čudo što su Ribe veoma osjetljive. Ali to nije u potpunosti njihova krivica. Njihova vladajuća planeta Neptun je vodena planeta gdje je teško reći šta je stvarno. Ponekad ovi ljudi ne znaju i nisu sigurni kome ili u šta treba da vjeruju. Mudre Ribe se povlače i sagledaju realnost prije nego što naprave neke velike korake. Njihov najveći izazov je da direktno pitaju svog partnera ono što ih zanima, umjesto toga oni postaju tihi i agresivni kada su nesrećni. Oni znaju da niko ne može da čita misli, tako da njihov partner ne može da zna kada su povrijeđeni.

Ribe ne mogu da “plivaju” iz jedne ljubavne afere u drugu, i često ostaju u onoj koju već imaju. Intuicija im pomaže da osjećaju bol drugih, a njihova kreativnost, ljubav prema životinjama i želja da svijet bude bolji čini ih nejverovatnim osobama.

Izvor: zenskimagazin.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/mart-je-njihov-mjesec-sta-ocekuje-ribe-u-ljubavnom-zivotu/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot