Dnevni horoskop za 26.02.2017.

Objavljeno: 26. 2. 2017 u 11:57h

Ovan

Današnje pomračenje Sunca i mlad Mjesec su u vašem polju podsvjesti, tajni. Moguće je da će u nekom narednom periodu doći do otkrivanja situacija koje želite da zadržite samo za sebe. Danas jaka nervoza i mogućnost da napravite ozbiljniji problem u kontaktima sa drugima.

Bik

Današnje pomračenje Sunca i mlad Mjesec dešavaju se u vašem polju prijatelja, usluga, budućnosti. U nekom narednom periodu doći će do promjene vaših planova i okretanja ka novim situacijama. Tokom ovog dana velika nervoza i mogućnost rasprave i svađe sa ukućanima.

Blizanci

Današnje pomračenje Sunca i mlad Mjesec dešavaju se u vašem polju karijere, pozicije, nadređenih. Očekujte u nekom narednom periodu velike promjene u ovom segmentu. Tokom ovog dana vodite računa da se ne posvađate sa prijateljima ili sa simpatijom.

Rak

Današnje pomračenje Sunca i mlad Mjesec dešavaju se u vašem polju inostranstva, ekspanzije, planova. U nekom narednom periodu očekujte velike promjene u ovom segmentu. Tokom ovog dana stoji nesklad i nerazumijevanje sa ukućanima.

Lav

Pomračenje Sunca i mlad Mjesec dešavaju se danas u vašem polju kriza, promjena, strasti. Ulazite u jedan period kada će malo toga zavisiti od vas, a dogodiće se velike promjene u svim životnim segmentima. Tokom ovog dana nervoza i svadljivost zbog planova koje ne možete realizovati.

Djevica

Pomračenje Sunca i mlad Mjesec dešavaju se danas u vašem polju ozbiljnih poslovnih i emotivnih partnerstava. Tokom nekog narednog perioda očekujte velike promjene u ovim segmentima. Danas vas može „bosti u mozak“ sve ono što je vezano za finansije. Čuvajte se gubitaka.

Vaga

Današnje pomračenje Sunca i mlad Mjesec dešavaju se u vašem polju poslovne svakodnevice, zdravlja, životnih navika. Tokom nekog narednog perioda očekujte velike promjene u ovim segmentima. Danas postoji veliko nerazumijevanje sa emotivnim partnerom i treba se sklanjati od svađa.

Škorpija

Današnje pomračenje Sunca i mlad Mjesec dešavaju se u vašem polju ljubavi, kreativnosti, životne radosti. U nekom narednom periodu očekujte velike promjene u ovim segmentima. Tokom ovog dana imate osjećaj da je potrebno da što prije promijenite nešto i bićete jako nervozni i impulsivni.

Strijelac

Današnje pomračenje Sunca i mlad Mjesec dešavaju se u vašem polju doma, porodice. U nekom narednom periodu očekujte velike promjene u ovom segmentu. Tokom današnjeg dana može doći do nerazumijevanja sa osobom koja vam je simpatična i privlačna, ali i sa prijateljima.

Jarac

Pomračenje Sunca i mlad Mjesec dešavaju se tokom današnjeg dana u vašem polu dogovora, komunikacije, pokreta, okoline. U nekom narednom periodu očekujte velike promjene u ovim segmentima. Tokom ovog dana moguće su veće svađe sa ukućanima.

Vodolija

Današnje pomračenje Sunca i mlad Mjesec dešavaju se u vašem polju ličnih vrijednosti, posla i novca. U nekom narednom periodu očekujte velike promjene u ovim životnim segmentima. Tokom današnjeg dana izuzetno ste nervozni u kontaktima sa drugima.

Ribe

Današnje pomračenje Sunca i mlad Mjesec dešavaju se u vašem polju ličnosti. U nekom narednom periodu očekuju vas velike lične promjene. Tokom današnjeg dana sve ono vezano za finansije, ali i za kontakt sa ljudima koji su vam bitni biće protkano nervozom i nerazumijevanjem.

Izvor: Banjalučanke.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-26-02-2017/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot