Zvijezde određuju vaš izgled: Ovan sportski tip, Ribe nježnih crta lica

Objavljeno: 24. 2. 2017 u 13:40h

Mnoge stvari u našoj ličnosti su određene položajem zvijezda na dan kad smo rođeni, ali nerijetko horoskopski znak može da odredi i naš fizički izgled.

Ovan

Ovnovi djeluju snažno i imaju izražene crte lica. Obično su sportske građe i imaju vidljive mišiće i pored viška kilograma. Pripadnici ovog znaka nerijetko imaju tamniji ten i ravnu, gustu i ponekad crvenu kosu. Njihov izgled je u skladu sa snažnom i energičnom ličnošću karakterističnom za ovnove. Nisu skloni gojenju, a najčešće se oblače sportski i jednostavno, dok žene ovnovi obično biraju crvenu boju kada žele da se obuku svečanije.

Bik

Bikovi obično imaju prijatno i simetrično lice, sa okruglastim nosem i punijim usnama. Na licu im se obično ističu kapci, a ten im je blistav. Pripadnici ovog znaka obično imaju skladnu figuru i proporcionalno tijelo, te se kilaža ravnomjerno rasporedi kada se ugoje. Djeluju vrlo prijatno na oko, istovremeno snažno i krhko. Vole da se oblače elegantno, a omiljene boje su im zelena i braon.

Blizanci

Blizanci su uvijek spremni za akciju. Lice im je vrlo izražajno i nerijetko djeluju mlađe nego što jesu, a oči su im vrlo upadljive. Kada je u pitanju tijelo, blizanci imaju dosta dugačke ruke i noge, obično su vitki i visoki, pa djeluju jako graciozno i elegantno. Pripadnici ovog znaka nemaju toliko istaknute mišiće ni struk. Vole da nose različite stilove, a omiljena boja im je žuta i srebrna.

Rak

Rakovi obično imaju okruglo lice i istaknute jagodice, ali ih krasi i upečatljiv nos koji ne mora da bude velik, ali je specifičnog oblika. Brada im je obično okrugla, a kosa tamna i pomalo rijetka. Iako u mladosti umiju da budu vitki, većina rakova se znatno ugoji poslije tridesete. Vrat im je obično kraći i najčešće imaju osjetljivu kožu. Izgledom ostavljaju utisak nježne i suptilne osobe, a najviše vole crnu i bijelu boju.

Lav

Lavovi su čuveni po svojoj kosi, koja izgleda poput grive. Gusta i sjajna kosa su pravi zaštitni znak lavova. Osim toga, lavove krasi i široko čelo i široka vilica, kao i lijepo oblikovan nos. Obično su jake muskulature, a omiljene boje su im žuta i narandžasta. Vole da se oblače moderno i da se dotjeruju.

Djevica

Djevice, bilo muškarci ili žene, su poprilično vitki i višak kilograma im se obično nakuplja u rukama i stomaku. Skladne su građe i skladnih crta lica, zbog čega se obično svrstavaju u lijepe znakove. Imaju naglašene jagodice i obrve. Vole da nose odjeću neutralnih boja i da se oblače elegantno. Omiljene boje su im sve nijanse zelene i plave.

Vaga

Vage obično imaju jako prijatno lice, ovalnog oblika. Često su viši od prosjeka, a kao pojava djeluju jako sofisticirano. Obično imaju vrlo upečatljivu boju očiju. Donji dio tijela im je nerijetko jači od gornjeg, te su im grudni koš i struk uži od ostatka tijela. Vage obožavaju da se dotjeruju i da njeguju svoj izgled. Omiljene boje pripadnika ovog znaka su crvena i plava.

Škorpija

Škoprije su prilično jake tjelesne konstitucije, čak i kad su mršavi. Obično imaju nešto šira ramena od prosjeka, a posjeduju upečatljivo lice sa senzualnim usnama i prodornim očima, ali i nepravilnim nosom. Pripadnici ovog znaka najčešće imaju smeđu i gustu kosu. Škorpije vole da se sređuju, ali ne vole da izgledaju napadno. Omiljene boje su im crna i siva.

Strijelac

Strijelac je najzgodniji znak cijelog Zodijaka. Najčešće je prosječne visine, sportske građe, a taj prirodni dar mogu lako pokvariti prekomjernim uživanjem u hrani. Pripadnici ovog znaka imaju pomalo duguljasto lice, oblo čelo i izražene svijetle oči. Vole da se oblače sportski i jednostavno, a omiljene su im sve jarke boje.

Jarac

Jarčevi djeluju neupadljivo po svom izgledu, ali se ističu po tome što su prilično koščati. Posjeduju elegantan i dug vrat, kao i koščata ramena. Najčešće su niže i srednje visine, a oči su im krupne i upadljive. Pripadnici ovog znaka Zodijaka imaju uvučenu bradu, upečatljive zube i lijep osmijeh. Jarčevi vole lijepu odeću, ali ne vole da se oblače vulgarno.

Vodolija

Vodolije su obično srednje visine ili niski i obično imaju punije lice i svijetliji ten. Kada se goje, često dobijaju podbradak, a poslije tridesete mogu da imaju probleme sa kilažom. Vodolije obično imaju manje šake i stopala, ali lijepe noge. Oči su im pomalo vodenaste, ali lijepe i meke, krupne usne. Omiljene boje su im ljubičasta i plava.

Ribe

Ribe krasi lijep ten, meka koža i lijepe crte lica, koje je najčešće okruglog ili ovalnog oblika. Imaju jaku i gustu kosu, dok su im oči najljepša crta. Gornji dio tijela im je obično tanji od donjeg koji je zaobljen i širok. Ribe najviše vole zelenu i crvenu boju.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/zvijezde-odreduju-vas-izgled-ovan-sportski-tip-ribe-njeznih-crta-lica/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot