Ova dva horoskopska znaka najteže podnose ljubavnu bol

Objavljeno: 23. 2. 2017 u 14:02h

Vrlo emotivne i zbog nesrećne ljubavi mogu histerisati ili posegnuti za alkoholom.

Ribe su najsenzibilniji astro znak pa teško doživljavaju prekid i gubitak partnera. Vrlo emotivne i zbog nesrećne ljubavi mogu histerisati ili posegnuti za alkoholom.

Ribe se toliko vežu za partnera da čak i na njegovu nevjeru mogu ostati slijepe. Ne želi uvidjeti istinu i činjenično stanje, a ako je ta istina bolno servirana od voljene osobe, histerisaće, plakati i padati u depresije, ali neće ostaviti partnera čak i ako zna da je nevoljena. Za pripadnike ovoga znaka može se reći da su oličenje vjernosti i odanosti te bi, da mogu, rado bili s jednim partnerom cijeli život.

U ljubavi su uporni, romantični i sanjarski nastrojeni, a iz odnosa će otići tek nakon što nakupljene frustracije više ne budu mogle držati u sebi. Ribe su vrlo emotivne i zbog nesrećne ljubavi ili neuzvraćenih osjećaja mogu histerisati ili posegnuti za alkoholom. Partnera će uvjeravati da je s njihovim odnosom sve u redu i da može biti još bolje, ali rastanak neće nikad prihvatiti, posebno ako s partnerom ima i djecu. Ako Riba ostavlja partnera, to će učiniti samo ako jako zaljubila u nekog drugog.

S druge strane, Vodolija će sebe uvjeriti da je prekid najbolje rješenje. Svjesni su učestalosti prekida ljubavnih veza u gustom prometu ljubavi. Možda će sam sebe kriviti jer zna da propagira slobodu odnosa. Neće samo tako prekinuti odnos, čak, njegov će se interes i razumijevanje za partnera još pojačati. Trudiće se svim silama vratiti partnera, nudeći mu prijateljstvo samo da bi bio uz njega.

Ako su oni ti koji ostavljaju partnera, duboko će sami sebe uvjeriti da je to najbolje rješenje. U svojim će očima pokušati što više ocrniti partnera, kako bi mu bilo lakše, a neke će Vodolije utjehu potražiti u društvu i zabavi. No kako reaguju sa zakašnjenjem, tek poslije shvate da je do konačnog razlaza došlo i tad jako pate. Raznolikost je za njih omiljeni začin života pa obično imaju mnogo partnera u životu. Skrasiće se s partnerom s kojima im nikad nije dosadno.

Izvor: 24sata.hr

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ova-dva-horoskopska-znaka-najteze-podnose-ljubavnu-bol/||claudebot