Bezobrazne instrukcije za vreli i neobičan seks

Objavljeno: 22. 2. 2017 u 11:39h

Ima li dobrog seksa, a da koristite “kočnice”? Teško… Ponekad morate da igrate smelo i “prljavo”, ali isplati se – zagarantovana vam je luda vožnja! Dakle, šta kada ste sve isprobali i ne znate kako da začinite svoj seksualni život? Vrijeme je za seksi izazove!

Imamo bezobrazne instrukcije za vas i seksi igrice koje će vam otvoriti neku sasvim novu dimenziju… I možda otkriti nove erogene zone.

Pravila igre:

Zapišite sve instrukcije koje ćemo donijeti na papirne kartice, izmješajte ih i stavite u jednu činiju. Potom ih izvlačite sa partnerom i bacite se na ispunjavanje istih! Biće to slatke, uzbudljive “muke”!

  • Vežite ruke svom momku svilenom maramom i sasvim polako skidajte komad po komad svoje odeće, pružajući mu predstavu koju dugo neće zaboraviti.
  • On mora da bude vaš seksualni rob, a vi bezobrazna diva puna želje. Govorite mu tačno šta želite da vam radi, a potom ocijenite kako je on izvršio vaša naređenja.
  • Na papirićima napišite uloge: student/profesorka, medicinska sestra/pacijent, šef/sekretarica… I krenite u ludu avanturu!
  • Neka vam partner stavi povez preko očiju, a potom izabere neki predmet u sobi kojim će vas milovati i dodirivati… Imate tri pokušaja da pogodite o čemu je riječ, a ako vam ne pođe za rukom slijedi “kazna”…
  • Vodite ljubav, pritom se trudeći da ne pustite ni glasa… Ali dajte sve od sebe da njemu izmamite uzdah. Da vidimo ko će duže izdržati…
  • Seksi žmurke? Mi kažemo DA! Sakrijte se u stanu na mjestu na kom nikada niste vodili ljubav, a kada vas partner pronađe, mora da uslijedi bogata nagrada…
  • Smišljajte nove načine kako da se zasladite, poližite šlag sa vrha njegovog penisa ili neka on poliže puding sa vaših grudi… Njam!

Izvor: ljepotaizdravlje.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/bezobrazne-instrukcije-za-vreli-i-neobican-seks/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])