Sedmični horoskop od 20. do 26. februara

Objavljeno: 20. 2. 2017 u 11:40h

Pogledajte šta vam zvijezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Ovan

Ljubav

Možda slobodni jeste, ali usamljeni definitivno niste. Zanimljiva dešavanja sa suprotnim polom, a inicijativa podjednako ide i sa vaše i sa druge strane. Nagli počeci nekih emotivnih (ili pak neobaveznih priča) uglavnom sa osobama koje idu iz vašeg kruga prijatelja ili preko izlazaka. Naglašene su mogućnosti za tajne odnose. Burna sedmica jepred vama, iskoristite je za svoje uživanje! Ukoliko ste u emotivnom odnosu, trebali bi da povedete računa da napetost koja već izvjesno vrijeme postoji između vas i voljene osobe ne eskalira. Vaša potreba za slobodom je jako izražena, sve od strane partnera možete doživljavati kao pritisak koji vam unosi nervozu i čini vas impulsivnim. Naročito će situacija za vikend biti komplikovana.

Posao

Nedjelja sa mnogo mogućnosti, ali i dosta nervoznih momenata je pred vama. Najbitnije je sačuvati hladnu glavu i sagledati koji je potez dugoročno najbolji po vas. Istina je da su vam potrebne promjene, ali do njih morate doći promišljeno i postepeno. Neke šanse se doduše hoće otvoriti odjednom, preko noći, ali bitno je da ipak razmislite o njima. Takođe, kod nekih od vas pritisak koji dugo postoji može rezultovati željom da prekinete saradnju u kojoj ste. Ne radite ništa bez pravog plana za budućnost.

Novac

Neke manje sume novca koje vam dolaze preko dodatnih angažmana donekle će popraviti trenutnu finansijsku situaciju.

Zdravlje

Mogućnosti za kratkotrajne, ali burne zdravstvene tegobe. Mlađima problemi sa virusima, glavoboljom, sinusima. Kod starije populacije problemi sa pritiskom.

Bik

Ljubav

Ako ste slobodni, potrebna vam je zabava, opuštanje, rasterećenost. Kontakti sa suprotnim polom najviše postoje preko društvenih mreža ili preko segmenta izlazaka i prijatelja. Moguć je početak neobaveznog odnosa koji bi vam donio veliko zadovoljstvo. Ukoliko ste u vezi, već izvjesno vrijeme dosta toga ne funkcioniše kako treba sa emotivnim partnerom. To vam je ona varijanta – „zajedno ste, a kao da niste“. Baš iz ovog razloga, neki od vas mogu biti povučeni flertovanjem sa jednom osobom koje postaje sve učestalije i koje se baš u ovoj nedelji može pokrenuti u smjeru tajnog odnosa.

Posao

Konkurencija je posebno aktivna tokom ove nedjelje i svakako biste trebali više da obratite pažnju na ovaj segment. Svoje planove i ideje sada morate zaštiti jer postoji šansa da vas neko omete u njima, ili da ih svojim dejstvom ugrozi. Iako u svojoj poslovnoj svakodnevici odajete sliku stabilne osobe koja zna šta hoće i koja konce dešavanja drži u svojim rukama, ono što se dešava u vama jeste nesigurnost i bojazan da li ste na pravom putu. U kontaktu sa saradnicima nađite pravu mjeru, ne potencirajte na različitostima

Novac

Neke su se finansijske obaveze baš nagomilale i bio bi pravi trenutak da makar nešto od ovoga očistite. Prilivi nisu savršeni, ali ipak uspijevate da pokrivate troškove.

Zdravlje

Naglašeno polje podsvijesti najviše će se odraziti kroz nervozu, kod pojedinih Bikova i probleme sa spavanjem. Stariji pripadnici znaka mogu imati problema sa variranjem krvnog pritiska.

Blizanci

Ljubav

U pokretu ste, nova poznanstva i novi ljudi pozitivno djeluju na vas. Jedna osoba se može posebno izdvojiti svojom neposrednošću, duhovitošću, otvorenošću. Mogući su i jači kontakti preko društvenih mreža. Neki od vas sada mogu ostvariti i komunikaciju sa bivšim emotivnim partnerom. Možda se vaša priča ne može obnoviti, ali svakako će vam prijati da se vidite, razgovarate i evocirate neke lijepe uspomene. Sa emotivnim partnerom sada možete imati korektan i dobar odnos. Potrebno je samo da dovoljno vremena posvetite jedno drugom i oživite vašu vezu nekim zajedničkim „akcijama“ ili planovima. Nemojte previše vremena poklanjati svojim prijateljima i na taj način zapostaviti partnera, jer se može ozbiljno naljutiti na vas.

Posao

Planovi kojima ste bili okupirani u prethodnom periodu sada mogu otpočeti sa realizacijom. Pravi je trenutak da se bacite na posao i preduzmete ozbiljne akcije. Idu vam na ruku brzina u djelanju i razmišljanju, a mogu vam od pomoći biti i osobe sa kojima ste već imali dobru realizaciju dogovora i saradnju. Postoji mogućnost ponovnog pokretanja i obnove partnerskih odnosa koji su vam u proteklom periodu donosili zadovoljstvo i dobit. Odnosi sa kolegama su dosta korektni i pored povremene nervoze.

Novac

Prilično mirna situacija u finansijskom segmentu ove sedmice. Nekima od vas stoje prilivi i preko dodatnih poslovnih angažmana.

Zdravlje

Mogućnost manjih problema koji se vezuju za prehlade kod mlađih Blizanaca. Starija populacija bi trebala da obrati više pažnje na krvnu sliku.

Rak

Ljubav

Možete biti na samom početku sedmice malo sjetni, zamišljeni, vjerovatno će se neko od bivših partnera motati po vašim mislima. No, pošto ste riješili da na prošlost stavite tačku, sve će ostati samo na sjećanju i eventualno po kojoj porukici. Ni nemate razloga da se vraćate unazad, pošto vaše okruženje sada nudi mogućnosti za upoznavanje novih osoba koje bi vam mogle biti zanimljive. Neka interesantna dešavanja bi mogla krenuti i preko poslovnog segmenta. U vašim emotivnim relacijama – sa partnerom funkcionišete na dnevnoj bazi, dogovarate se i odnos je korektan, mada se mora priznati da nekog velikog ispoljavanja ljubavi trenutno nema. Više ste okrenuti praktičnim stvarima nego zadovoljstvu i uživanju.

Posao

Dosta jasno sagledavate situaciju u poslovnom segmentu, tačno vidite koji je dio stabilan a koji „škripi“ i spremni ste da napravite plan i da djelujete da biste promijenili neke stvari na bolje. Konjukcija Marsa i Urana u vašem polju pozicije, karijere, koja postaje aktuelna ove sedmice može donijeti pojedinima neočekivanu šansu i poslovnu ponudu o kojoj bi itekako vrijedjelo razmisliti, ali može djelovati i na drugačiji način – naime, nekima od vas kontakti sa nadređenima mogu postati posebno naporni i uzburkani.

Novac

Trudite se da ne izlazite iz okvira budžeta koji imate, ali se mora priznati da prilično teško u ovom periodu sastavljate kraj sa krajem. Non stop se pojavljuju troškovi ili obaveze koji vas neprijatno iznenađuju.

Zdravlje

Mlađim Rakovima stoji solidna zdravstvena situacija, mada biste povremeno trebali da uzmete više odmora i rasteretite se. Kod starije populacije mogućnost aktiviranja hroničnih tegoba.

Lav

Ljubav

Neko početno oduševljenje koje se može javiti kroz kontakt sa bivšim emotivnim partnerom, vrlo brzo će splasnuti kada uvidite da se ponavljaju situacije koje su vam i ranije smetale. Generalno – osobe koje upoznajete ili sa kojima započinjete bilo kakav odnos tokom ovog perioda uglavnom će se vremenom pokazati kao razočarenje i promašaj. Razmislite o svom emotivnom životu i shvatićete da stalno birate i „kačite se“ za jedan te isti tip osoba i odnosa – brz početak, prevelik zanos – a na kraju ostanete praznih ruku. Ukoliko ste u emotivnom odnosu – sve više vam se čini da su sve one niti i ljubav koji su vas spajali sa partnerom iščezli i nestali. Osjećate se bezvoljno da pokušate da uradite bilo šta što bi promijenilo situaciju na bolje.

Posao

Da ste zadovoljni – niste. Sve u poslovnom segmentu ili ide uz tenziju i nervozu, ili se pak razvlači bez ikakve potrebe i smisla. Zaista vam u nekom momentu dolazi da dignete ruke od svega. Pokušajte da budete ažurniji i da se okrenete obavezama na dnevnoj bazi, bar to možete. Nemojte dozvoliti da vam se stvari gomilaju. U kontaktu sa nekim osobama moraćete da isključite ego i da možda pristanete i na nešto što vam baš i ne odgovara u potpunosti.

Novac

I pored toga što sve nekako bezveze funkcioniše, finansijski segment se vrlo korektno drži. Ako imate zaostalih obaveza prema državi, regulišite to na vrijeme, jer možete imati problem.

Zdravlje

Pomračenje Sunca, vladara vašeg znaka, definitivno ćete osjetiti i u zdravstvenom segmentu. Promjenljivo raspoloženje, nedefinisane tegobe, problemi sa spavanjem i nervoza….

Djevica

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, vi ove sedmice možete na onu stranu na koju hoćete. Imate odlične mogućnosti za kontakt sa bivšim emotivnim partnerima, ako je to ono što želite i što vam je potrebno. S druge strane, prilično se ozbiljna osoba pojavila u vašem okruženju, pa možete i na tu stranu – pogotovo što je komunikacija sa njom izvrsna i konačno možete da kažete da ste našli pravog sagovornika – nekoga ko vas razumije i koga možete da zamislite kraj sebe na duži rok. Ako ste u emotivnoj vezi – pravi je trenutak da sa voljenom osobom načnete neke teme koje su unosile nemir u vaš odnos u proteklom periodu. Takođe, dobar je momenat da krenete zajednički da realizujete planove koji su vam važni. Komunikacija i odnos su baš kako treba. Nemojte to kvariti nekim svojim nervoznim momentima.

Posao

Vjerovatno će biti povremenih problema u dogovorima sa poslovnim partnerima, ali to nemojte doživljavati kao smak svijeta, jer imate više nego dobre mogućnosti da sve ovo „ispeglate“ kako treba. Takođe, ukoliko se pokrene pitanje nekih promjena u saradnjama, razmislite prije nego što burno odreagujete. Možda ovo i nije toliko loše po vas. U principu, imate više nego dovoljno energije i volje da završite sve ono što ste započeli, pa čak i da pokrenete nove angažmane koji bi se pokazali kao dobri.

Novac

I redovnih troškova imate mnogo više nego što biste željeli, a vjerovatno će i neki iz proteklog perioda doći na naplatu. Snalazite se kako znate i umijete.

Zdravlje

Manji pad imuniteta, pa postoji mogućnost za prehlade i viroze. Što se stresa tiče, on je već postao sastavni dio vašeg života….

Vaga

Ljubav

Ako ste slobodni, ponovo uspostavljate kontakt i pokrećete dešavanja sa osobama sa kojima je komunikacija nekako zastala i prorijedila se. Takođe, u vaš život se mogu vratiti neki ljudi, ne bivši emotivni partneri, već neko ko vas je ranije zainteresovao, ali ništa niste uradili po tom pitanju. Kontakti sa suprotnim polom se za sada zasnivaju ili na komunikaciji ili pak na povremenim seksualnim „igrarijama“. Da biste stigli do ljubavi i stabilnog odnosa, moraćete da sačekate….još uvijek nije vrijeme za to. Ukoliko ste u emotivnom odnosu, najbolji savjet za vas bi bio da se okrenete ličnim prioritetima i svojim obavezama, jer je teško da možete uticati na tok odnosa. Ukoliko budete pokušavali da usmjerite vezu na onu stranu na koju vi želite ili da promijenite nešto kod voljene osobe, vjerovatno ćete naići na veliki otpor. Moguće su svađe, a kod nekih parova čak i kratkotrajni prekidi odnosa.

Posao

U poslovnim partnerstvima i saradnjama, koliko god vam se to ne dopadalo, morate drugoj strani prepustiti vođstvo. Nervozni ste zbog svega što se dešava, imate utisak da saradnici rade stvari i povlače poteze koji samo donose štetu, ali će ubjeđivanje samo donijeti mogućnost rasprava. Vi radite ono što je do vas, a neka vrijeme pokaže ko je bio u pravu. Dogovori koje ste pokrenuli u prethodnom periodu sada je moguće realizovati. Konačno ste uspjeli da se usaglasite i nađete zajednički jezik.

Novac

Još uvijek kod vas traje dosta nestabilan finansijski period. Doduše, vi ni ne pomažete tu nešto naročito, obzirom da trošite novac kao da nije vaš. Malo povucite ručnu kočnicu.

Zdravlje

Pomračenje Sunca u polju zdravlja govori da je vrijeme da se neke stvari ozbiljno mijenjaju. Otarasite se loših navika i više se posvetite stanju svog organizma.

Škorpija

Ljubav

Ako ste slobodni, koliko god tvrdili da najbolje funkcionišete kada ste sami i da vam je „mirna glava“, suština je da vam je zaista potrebno da se desi NEŠTO, i to što prije. Pošto pravih osoba nema u vašoj blizini, okrenućete se onome što vam je dostupno i „pri ruci“, a to su uglavnom neobavezni kontakti koji idu preko segmenta prijatelja, izlazaka, društvenih mreža. Možete pokrenuti jednu dosta strasnu i izazovnu priču i to u drugom dijelu sedmice, najvjerovatnije za vikend. U vašim emotivnim relacijama – ponavljanje situacija koje su vam i ranije donosile stres i nervozu. Odnos na dnevnoj bazi je prilično napet i trebalo bi se čuvati u ovom periodu nekih nepromišljenih i impulsivnih poteza koji bi itekako naškodili vašoj vezi.

Posao

Nakupljanje nervoze i problema koje je već izvjesno vrijeme prisutno, kao i situacije sa kojima nikako ne uspijevate da izađete na kraj, mogu vas natjerati da povučete neke poteze koji se na duži rok ne bi pokazali kao naročito dobri, samo bi vam donijeli trenutno olakšanje. Ako želite da poslušate savjet, on bi bio – prije bilo kakvih značajnijih odluka, sjedite i tri puta razmislite! Budite promišljeni, zadovoljite se trenutno ovakvom situacijom kakva jeste i polako utirite put koji će tokom narednog mjeseca donijeti prave rezultate i isplativost.

Novac

Jednu obavezu riješite, pojavi se nova. Doduše, da se ne lažemo – dosta ste se vi zadužili u proteklom periodu, pa se sada nemojte čuditi što sve morate da isplatite….

Zdravlje

Fizički ste super, i tu nema šta da se priča. Potpuno je drugačija situacija sa vašom psihom, koja je itekako opterećena. Pokušajte da se rasteretite kroz rekreaciju, šetnju, što duži boravak na svježem vazduhu.

Strijelac

Ljubav

Možda ste i svjesni da jedna osoba koja vas jako interesuje i privlači i nije neko ko se u potpunosti uklapa u vaše kriterijume i ono što tražite od veze, ali ne možete da se oduprete sili i hemiji koja vas vuče ka njoj. Više je nego izvjesno da će doći do emotivnog (ali i seksualnog) kontakta ove sedmice i možemo samo da vam poželimo da ovaj odnos potraje što duže i prevaziđe vaša očekivanja….U vašim emotivnim relacijama – uspjeli ste da se sa partnerom usaglasite po nekim važnim pitanjima. Ipak, ne može a da se ne primijeti da izvjesno nezadovoljstvo i dalje postoji kod vas. Pomračenje Sunca koje se dešava u vašem polju doma i porodice krajem ove sedmice dovešće do konačnog kraja jednog perioda. Nadajmo se da će nakon toga sve za vas u emotivnom segmentu krenuti na bolje….

Posao

Neki vaši planovi, kojima ste posvetili dosta pažnje u proteklom periodu, od ove nedjelje kreću sa ozbiljnijom realizacijom. Djelimično ste zadovoljni situacijom u poslovnom segmentu, dosta toga se odvija onako kako biste vi željeli, ali još uvijek ima stvari „na čekanju“. Informacije koje su vam bile potrebne konačno dolaze do vas, završetak bitne papirologije ili pribavljanja dozvola. Pokrenite se u pravcu dogovora i ostvarivanja novih saradnji, jer ćete u ovom segmentu biti dosta uspješni.

Novac

Ne može se reći da ste u potpunosti zadovoljni finansijskim segmentom, ali vam se čini da ste na pragu da izađete iz krize koja je bila dugo prisutna kod vas.

Zdravlje

Često ćete se u ovoj nedjelji osjećati umorno, iscrpljeno, što je najviše posljedica psihičkog opterećenja kojima ste bili izloženi duže vrijeme.

Jarac

Ljubav

Slobodni Jarčevi samo pričaju, pričaju, pričaju. Svi vaši kontakti se svode baš na to. Dok se vi smislite, dok odaberete pravi trenutak, dok se nakanite – proći će vam svi vozovi. S druge strane – kada osoba koja vam se dopada pokaže neku veću inicijativu, vi se odmah povlačite, spuštate loptu, odlažete. Imate li namjeru da u OVOM životu uradite nešto po pitanju ljubavi?? U vašim emotivnim relacijama može biti bura i oluja, ukoliko vi ne budete spremni da se prilagodite i partneru, i njegovim zahtjevima, bilo da su oni osnovani ili ne. Kako god okrenuli, sve zavisi od vas. Pa vi sada vidite šta ćete i kako ćete…

Posao

Dokle god ne smatrate da ste Bogom dani i da znate sve najbolje, u prevodu – dokle god ne pokušavate da presirate, mudrujete, tjerate druge da rade na vaš način i po vašim zahtjevima – sve će biti u redu. Ukoliko se postavite baš ovako, očekujte probleme. Umjesto toga, lijepo sjedite i razmislite – povucite neke korektne poteze, budite spremni na dogovor, čak i na to da priznate da ste pogriješili. Sada se mogu pokrenuti neki lijepi dogovori i ugovoriti saradnje koje će vam mnogo značiti. Budite korektni i pametni…

Novac

Vjerovatno ni vi sami ne znate kako uspijevate da pokrpite sve troškove sa onom količinom novca koju zarađujete. Svaka čast na snalažljivosti,nema šta da se priča…

Zdravlje

Kod mlađih – odlično. Starija generacija neka obrati pažnju na krvni pritisak. Vama je potrebno više gvožđa u ishrani.

Vodolija

Ljubav

Za slobodne Vodolije odličan period. Doduše, odličan je ako nemate neke posebne pretenzije da sada oformite čvrst emotivni odnos i uživate u kontaktima koji vam prvenstveno donose uzbuđenje, zanimljivost u dešavanjima i strast. Za tako nešto ova je nedjelja dušu dala. Jedna osoba je baš po vašem ukusu i jedva ćete čekati da se nešto i konkretnije izdešava. Ako je to potrebno, malo ćete i „pogurati“ drugu stranu u pravcu jačeg kontakta, susreta, strasti. Vodolije u emotivnim vezama imaju osjećaj da se trude i da sebe ulažu u svoju ljubavnu priču, a da druga strana bespotrebno komplikuje i „zateže“. Možete biti prilično bijesni zbog nekih partnerovih postupaka, toliko da može doći do velike tenzije u odnosu krajem sedmice.

Posao

Ove sedmice ćete vjerovatno funkcionisati kao da ste u struju uključeni. Gomila obaveza je pred vama, vi trčite sa jedne na drugu, usput pokušavajući da završite još milion sitnica koje moraju biti riješene „koliko odmah“. No, pošto vi realno gledano, najbolje funkcionišete kada ste u punoj brzini i pod pritiskom, ne sumnjamo da ćete sa svim ovim uspješno izaći na kraj. Nemojte samo da vam pada na pamet da onako, u bijesu i impulsivno, presijecate neke saradničke odnose ili da se svađate sa poslovnim partnerima….

Novac

Dosta vi dobro uspijevate da izgurate sve troškove, kojih ima poprilično u ovom periodu. Mlad Mjesec i pomračenje Sunca u polju novca govori da ulazite u drugačiju finansijsku fazu.

Zdravlje

Mlađi pripadnici znaka su pod konstantnim stresom, tako da nismo sigurna da li ovo više uopšte možemo uvrstiti u zdravstveni problem, pošto je to postalo sastavni dio vašeg života. Kod starijih Vodolija – promjenljiv imunitet i mogućnost prehlada.

Ribe

Ljubav

Ako ste slobodni, uspjeli ste da pokrenete neku priču i kontakt koji vas interesuje, a koji se već neko vrijeme provlači kroz vaš život. Mogućnost i osnovu ste dobili, a sada vidite na koji način ćete ovo razrađivati na dalje. Ako ste voljni baš za nešto novo – nova poznanstva su sada moguća preko društvenih mreža, prijatelja ili preko poslovnog segmenta. U vašim emotivnim relacijama samo povremeno je situacija u potpunosti zadovoljavajuća. Samo pripazite na dane oko vikenda, jer ćete tada biti neuobičajeno svadljivi i naporni. Ne ugrožavajte svoje emotivne relacije.

Posao

Čini vam se da se sve nekako nagomilalo, skupilo u jednu tačku, da vas situacije sa svih strana pritiskaju i povremeno se osjećate kao ekspres lonac koji brekće i koji je spreman da svakog trenutka eksplodira. Ne dozvolite sebi da djelujete ishitreno i impulsivno, ne donosite odluke koje se na duži rok neće pokazati kao dobre, ne presijecajte nešto što može funkcionisati i na dalje. Samo je potrebno više takta, više razumijevanja, više razmišljanja. Ako je za utjehu, ove će vam nedjelje doći informacije koje će vam dati nadu i odobrovoljiti vas.

Novac

Iako vam se to baš i ne mili, moraćete da platite neke troškove, za koje smatrate da su potpuno nepotrebni, ali to trenutno drugi zahtijevaju od vas. U suštini, promjenljiva situacija po pitanju finansija…

Zdravlje

Pomračenje Sunca i mlad Mjesec u vašem znaku krajem ove sedmice uvode vas u jedan stabilniji period kada je zdravlje u pitanju. Moći ćete malo da odahnete. Doduše, stariji pripadnici znaka bi trebali da budu na oprezu, pošto se neke tegobe sada mogu pogoršati.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/sedmicni-horoskop-od-20-do-26-februara/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])