Od ovih horoskopskih znakova bježite kad se naljute!

Objavljeno: 20. 2. 2017 u 13:43h

Izražen temperament, tvrdoglavost i uvjerenost da su oni uvijek u pravu temeljne su sličnosti ovih pet znakova. Ta kombinacija rezultira izlivom bijesa kojem ne želite prisustvovati.

Neki znakovi zodijaka teško svladavaju svoj temperament kada ih obuzme bijes i s njima se definitivno tada nije dobro šaliti. Pričekajte da ih prođe njihova “huja” i potom smireno razgovarajte.

Ovih 5 znakova izražava ljutnju više nego drugi:

Bik

Oni su tvrdoglavi i ne pristaju na kompromise. Kad su ljuti, malo je toga što ih može smiriti. Doduše, obično se i naljute s pravom. No budući da su oni divne duše iznutra, uvijek će željeti riješiti problem i ne vole što te žute minute iz njih izvlače najgore demone.

Kad se naljute postaju vrlo glasni i imaju jako malo strpljenja za sve koji ih iritiraju. Pustite ih da se smire.

Lav

Nema te osobe ni argumenta koji će Lava u trenutku ljutnje uvjeriti da nije u pravu. On je uvijek uvjeren u takvim trenucima da je on u pravu. Uz to je vrlo dramatičan i dominantan. Znaju biti krajnje uvredljivi i ponekad i pretjerati.

Ako na kraju i shvate da su bili u krivu, teška srca će to priznati. Priznanje i izvinjenje jako su rijetki u njihovom slučaju.

Škorpija

Otrov Škorpije se itekako osjeti kada nastupi njen bijes. Ne bira riječi ni sredstva samo da vam vrati i povrijedi vas. One vole biti u pravu i neće lako odustati od nečega što im je bitno. Uz to, često znaju biti pasivno-agresivne što ljude dodatno vrijeđa. Iako su Škorpije inače obično smirene i cool osobe, kada ih neko iziritira postaju vrlo neugodn.

Strijelac

Ovaj znak inače nije zloban, ali kada se naljute reći će svašta. Njihova vatrena eksplozija riječi ostaviće vas bez teksta, pogotovo zato što to ljudi obično ne očekuju od njih. Kada ih prođe bijes, izvinjavaće se svima zbog svog ponašanja.

Jarac

Inače su vrlo odgovorni i sabrani. Obično nemaju emotivne ispade i jedni su od rijetkih koji znaju dobro iskoristiti svoju ljutnju. No nakon što “kap prelije čašu”, sledićete se od njihovih komentara i kritika. Ne biraju riječi i napadaju najbližu metu.

Obično krive druge za sve što im smeta.

Izvor: 24sata.hr

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/od-ovih-horoskopskih-znakova-bjezite-kad-se-naljute/||claudebot