Novi Samsungov telefon koštaće skoro 1.000 evra

Objavljeno: 19. 2. 2017 u 13:07h

Posljednje nepotvrđene informacije vezane za nadolazeći Samsungov pametni telefon Galaxy S8 dotiču se cijene koja će, prema svemu sudeći, biti vrtoglava i namijenjena samo za one dubokog džepa.

Navodno, novi telefon kojeg će krasiti najnaprednije specifikacije i najskuplji materijali trebao bi biti skuplji od Galaxyja S7 za oko 100 dolara. To znači da bi nova perjanica južnokorejskog proizvođača mogla dostići cijenu od 950 dolara.

U slučaju Plus verzije, cijena će preći psihološku granicu i vjerovatno će iznositi 1.050 dolara ili oko 990 evra.

Podsjećamo, Galaxy S8 naći će se u dvije verzije, obje će biti opremljene procesorom Snapdragon 835 ili Exynos 8895 (zavisno od regiona), kamerom od 12MP i aperturom f/1,7, 4GB ili čak 6 GB RAM-a, a skener prsta bit će pomjeren na zadnji dio.

Galaxy S8 će imati displej od 5,8 inči i bateriju kapaciteta 3.000 mAh, dok će Galaxy S8 Plus imati veći 6,2-inčni displej i bateriju kapaciteta 3.500 mAh.

Izvor: Klix

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/novi-samsungov-telefon-kostace-skoro-1-000-evra/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot