Nova Nokia 3310 će izgledati ovako? (Foto)

Objavljeno: 17. 2. 2017 u 12:03h

Pogledajte neke od slika moderne verzije Nokia 3310 telefona koje su se pojavile.

Nokia će tj. HMD Global, na MWC 2017 sajmu predstaviti modernu verziju legendarnog telefona Nokia 3310, a na internetu se već sad mogu naći različiti koncepti i predlozi dizajna koje bi pojedini korisnici voljeli da vide.

Ono što sigurno znamo jeste da će Nokia 3310 zadržati status “nepametnog telefona”, odnosno neće imati Android platformu. Koštaće svega 59 evra i pretpostavljamo da će imati Series 30 ili Series 40 verziju Nokia operativnog sistema za “obične” telefone.

Dizajn Nokia 3310 telefona mogao bi da bude ovakav:

– Klasična forma sa internet vezom i ekranom u boji

– Nova forma, po ugledu na stari model, ali sa većim ekranom

– Potpuno nova forma i funkcije i

– Najhrabriji i dalje smatraju da bi Nokia 3310 trebalo da bude “smart”.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/nova-nokia-3310-ce-izgledati-ovako-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot