Povratak u budućnost: Vraća se Nokia 3310!

Objavljeno: 14. 2. 2017 u 19:37h

Finski proizvođač sa ekskluzivnim pravima za prodaju telefona pod brendom Nokia, planira da predstavi četiri nova modela na Svjetskom kongresu mobilnih telefona u Barseloni krajem ovog mjeseca.

Pored “šestice”, koja je lansirana u Kini, HMD planira da otkrije još dva uređaja – Nokia 5 i Nokia 3 – koje pokreće Android 7.0 Nougat, sa nešto slabijim specifikacijama i povoljnijom cijenom.

Nokia 5, recimo, zadržaće procesor “šestice”, ali će imati manji ekran od 5,2 inča, upola slabiju memoriju (2GB) i glavnu kameru od 12 MP. Utoliko će i cijena biti za 50 evra niža između ovih modela, pa će tako Nokia 6 koštati 250 evra, a Nokia 5 – 200 evra.

Nokia 3 koštaće oko 150 evra.

Međutim, najzanimljiviji od najavljenih uređaja uopšte nije smartfon, nego moderna verzija “glupog” telefona Nokia 3310, koji je “žario i palio” početkom ovog milenijuma.

Po cijeni od svega šezdesetak evra, ova nova inkarnacija trebalo bi da zadovolji nostalgične korisnike, kojima je potreban rezervni telefon.

Izvor: Atv

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/povratak-u-buducnost-vraca-se-nokia-3310/||claudebot