Horoskop: Evo kada ćete pronaći ljubav u 2017.

Objavljeno: 14. 2. 2017 u 13:40h

Najvažnije pitanje za mnoge koji se interesuju za horoskop je – kada ću pronaći ljubav? Ovo nas ne iznenađuje mnogo, s obzirom da su mnogi od nas vaspitani tako da vjeruju da je ljubav nešto što se događa kada to najmanje očekujemo.

To, sa stvoje strane, podrazumijeva da stalno nešto čekamo i pitamo se. Astrologija nam, između ostalog, daje taj željeni osjećaj da naš ljubavni život držimo pod kontrolom; to je dokaz da je tamo negdje, naša romantična sudbina ispisana u zvijezdama.

Kako bismo vam pružili mali uvid u ljubavni život, čitajte našu ljubavnu prognozu za 2017.

Ovan

Ove godine će prvi znak zodijaka biti nezavisniji nego ikada. Neće biti previše fokusirani na dugoročnu ljubav, već na dostizanje svojih ciljeva.

Postoji jedan izuzetak tome: kraj marta. Tada ljudi mijenjaju svoj pristup vezama, ljepoti i osjećaju senzualnosti. Za ovna, krajem marta će Venera biti u znaku ribe – mističnog, romantičnog znaka kod kog ništa nije kao što izgleda. Ovo će malkice ,,poremetiti“ ovnove, te će biti meta zavođenja tokom aprila!

Bik

Bikovi će u martu i aprilu biti prinuđeni da se suoče sa činjenicom da odluke koje donosimo u vezama utiču na budućnost. Možda će biti vrijeme da ponovo procijenite svoje veze, uključujući i prijateljstva.

Osjetiće se kao da im je neko izvukao tepih pod nogama. I možda zvijezde ne naglašavaju jasno dolazak ljubavi i novih veza, pouzdano je da ko god ostane uz bika nakon proljećnih dogodovština – tu je da ostane.

Blizanci

Kada su veze u pitanju, komplikovani blizanci će imati godinu punu dogodovština. Ovaj znak će u 2017. Ili razviti bitnu vezu ili učestvovati u dugom udvaranju.

Za to je kriv Saturn, koji može donijeti sa sobom stvari koje će testirati vas i ljude oko vas. Dolaziće do ultimatuma: Raskinite ili ostanite zajedno. Sva sreća, kada Saturn napusti vaše polje veza krajem godine, doći će do olakšanja. Međutim, imajte u vidu sljedeće: s obzirom da retrogradni Merkur na vas utiče jako – u aprilu izbjegavajte značajnije korake vezane za romansu!

Rak

Rakovi će imati osjećaj da su ponovo rođeni ove godine i imaće snage da se suočavaju sa svim ljubavnim problemima koji ih pritiskaju.

Najbolji način da to iskoristite je da budete svjesni šta se dešava i da znate da Tinder upoznavanja nisu za vas ove godine. Što bolje ispitate svoje prethodne veze, to ćete biti spremniji za dalje. Zbog prolaska Plutona kroz vaš znak, zračićete privlačnošću i seksualnošću, pa su na pomolu uzbudljivi sastanci! Možda ćete upoznati nekoga ko vas obara s nogu – samo budite sigurni proke nego što se upustite u bilo šta!

Lav

Lavovi će preispitivati svoje odnose više nego ikada proke. Moraćete da se zapitate zašto ulazite u neke veze više nego obično i šta želite da dobijete od njih. Saturn će biti u polju veza i tkeraće vas da razmišljate dok ne naučite lekciju!

10. februara i 21. avgusta zbog pomračenja Mjeseca i Sunca, doživećete promjenu u načinu razmišljanja o sebi samima i o tome kako pristupate sopstvenom identitetu. Tada budite oprezni sa vezama i ne donosite nikakve bitnije odluke. Preporučujemo da se u to vrijeme posvetite sebi.

Djevica

Ovaj znak će imati priliku da promijeni način razmišljanja i komunikacije – na bolje! Što više se fokusirate na to koju priču želite da plasirate, to ćete biti u boljoj poziciji.

Što se tiče bitnih datuma, izdvajamo 26. februar, kada će se dogoditi pomračenje u djevičinom polju ljubavi. To može značiti dvije stvari: da ćete poraditi na problematičnim stvarima iz vaših prošlih veza ili da ćete upoznati nekoga ko čini da se osjećate magičnima! Ipak, držite podignut gard neko vrijeme i uvjerite se da je ta osoba zaista takva kakva jeste.

Vaga

Jupiter, planeta obilja i rasta će biti u znaku vage do oktobra, ovaj znak će biti više fokusiran na svoju karijeru nego na ljubav do kraja godine. Iskoristite mudro ovaj period, sve oči će biti uprte u vas!

Ipak, proljeće je tu da zabiberi stvari. U martu zvijezde savjetuju da ponovo razmislite o svim vezama koje ste trenutno započeli, a naročito da obratite pažnju na to kako one utiču na vašu svakodnevnu rutinu. Ukoliko vaga upadne u vezu i izgubi pojam o sebi, to će biti vrlo očigledno upravo u ovom periodu. Fokusirajte se, dakle na lični razvoj kako biste se osjećali kao milion dolara tokom čitave godine.

Škorpija

I škorpije će biti primorane da u aprilu sagledaju svoju vezu drugim očima. Ovdje ne mislimo na to da sumnjate u vezu, već da smislite bolji način  da komunicirate unutar nje.

Bićete fokusirani na istraživanje sebe i brigu o sebi ove godine, zahvaljujući Plutonu koji je u  polju komunikacije i Jupiteru koji je u polju sna i mašte. Izmijenićete svoj unutrašnji monolog i ličnu priču, a vjerovatno i pronaći neki novi hobi. Krajem godine, moguć je početak značajne veze nakon mjeseca potrage za sobom i građenja identiteta.

Strijelac

Morate postati više odgovorni za sebe i ono što se dešava oko vas. Možda vam se to ne dopada, ali moraju sortirati svoje odnose i koliko vremena dozvoljavaju da im oduzmu drugi ljudi.

Međutim, kada to uradite, bićete nagrađeni, jer cio koncept ,,kako siješ, tako žanješ“ izreke će uzeti maha. Drugim riječima, ukoliko možete preživjeti godinu fokusiranja na sebe umjesto na veze, vaša neodoljivost će biti još veća. Sve su šanse da ćete ove godine doživjeti ljubav, harmoniju, a vjerovatno i seksualno buđenje!

Jarac

Stvari će se brzo mijenjati za ambiciozne jarčeve. Moraće ozbiljno da se potrude kako bi proveli neophodno vrijeme njegujući svoju vezu. Ukoliko ste u vezi sa nekim ko se ne slaže sa vašim pravcem promjena, ta osoba možda neće biti odgovarajuća za vaš ambiciozni život. Ne vezujte se za ljude koji će vas vući na dole.

Iako vam misli nisu fokusirane na vezu, kao sredstvo za oslobađanje od frustracija može vam poslužiti seks. Moć je privlačna, a vi ste izuzetno ostvareni ljudi. Možda će biti teško održati ozbiljne veze sa svime što vam se trenutno dešava, bićete ponosni na mnogo toga kada se sve završi.

Vodolija

Njihova vladajuća planeta je Uran, što znači da je ovaj znak jedan od onih koji se kreće u sopstvenom ritmu – ritmu koji vlada i njihovim vezama. Dakle, tražićete isključivo partnera koji može da dijeli vašu strastvenu borbu za ostvarenje snova, za avanturu i zabavu.

Početkom avgusta desiće se kulminacija vaše nezavisnosti. Osjetićete se jakima. Kao da ste istinski promijenili sebe i svoj pristup vezama. Vi imate svoju ideju o tome šta želite od partnera i naučićete da tražite to, a da ne osjećate krivicu zbog toga što se to ne poklapa sa očekivanjima drušva!

Ribe

Za ribe se sve vrti oko ljubavi prema sebi, za početak. Naš najbolji savjet je da se fokusirate na svoju duhovnost i kreativnost. Bacite se na svoje projekte!

Zašto ovo govorimo? Zato što je za vas to sjajan način da prevaziđete svoju stidljivost, a ujedno i da upoznate ljude slične sebi. Krećite se u vama poznatim i odgovarajućim krugovima. Već smo spomenulli solarno pomračenje kod riba 26. februara, što isto tako znači da bi trebalo da prebacite fokus na sebe.

Izvor: cosmopolitan.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/horoskop-evo-kada-cete-pronaci-ljubav-u-2017/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot