Facebook izmjenio jednu od najvažnijih opcija!

Objavljeno: 12. 2. 2017 u 13:35h

S novom opcijom konverzacije u kojima učestvujete pratiće vas svuda na Facebook veb sajtu. Putem iskačućeg prozora, kao što je to slučaj sad sa Messenger dopisivanjem, tako će se prikazivati i objave koje ste komentarisali.

Bez obzira na to gde se nalazite u okviru stranice – pratite News Feed, koristite Facebook igre, gledate foto albume – kad neko aktivira konverzaciju u kojoj učestvujete prikazaće se u novom prozoru u okviru Facebook stranice.

Imate nekoliko opcija koje možete da iskoristite kad se ovaj prozor pojavi:

– da utišate konverzaciju
– pređete na konverzaciju u klasičnom obliku (ne u prozoru)
– da se isključite iz konverzacije ili
– da sakrijete taj prozor.

Pritiskom na dugme za smanjenje prozora on će se pozicionirati na dno Facebook strane, odakle ćete na brzinu moći da pristupite aktivnoj konverzaciji dok na Fejsu radite nešto drugo – pogledajte našu galeriju slika za sve detalje.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/facebook-izmjenio-jednu-od-najvaznijih-opcija/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot