YouTube ima novi livestream

Objavljeno: 9. 2. 2017 u 11:59h

YouTube je omogućio livestream putem mobilne aplikacije korisnicima koji imaju preko 10.000 pretplatnika na svojim kanalima.

Uprkos svojoj dominaciji na polju online videa, YouTube i dalje sporo prihvata livestream.

Iako je nova opcija na YouTube mobilnoj aplikaciji dostupna samo većim jutjuberima, iz Google-a ističu da će ona uskoro postati dostupna većem broju ljudi.

Korisnici mogu da daju naslov livestreamu, uključe ili isključe chat, ali i da biraju da li će poslati notifikacije svojim “subscriber-ima”.

Facebook je trenutno najpopularnija aplikacija za strimovanje videa na internetu.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/youtube-ima-novi-livestream/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot