Da usne izgledaju punije

Objavljeno: 9. 2. 2017 u 18:57h

Voljeli biste da i vaše usne izgledaju sočnije i punije? Ne morate da pribjegavate drastičnim estetskim metodama da biste izgledali poput filmskih diva.

Ugledajte se na Francuskinje koje to postižu pomoću ruža i olovke za usne. To i nije tako čudno, kada se zna da je čuvena francuska glumica Brižit Bardo, ikona ljepote, poznata po svom decentnom stilu i suptilnoj šminki, osmislila ovaj trik koji danas praktikuju mnoge njene sunarodnice.

* Nabavite olovku za usne koja odgovara prirodnoj boji vaših usana, odnosno boji ruža koji ćete nanijeti kako biste postigli prirodan izgled usana.

* Krejonom oivičite usne malo iznad prirodne ivice, počev od spoljašnjeg ugla ka unutrašnjem, kako biste vizuelno povećali njihov volumen.

* Pazite samo da ne pretjerate sa “docrtavanjem” ivice usana, ali imajte na umu da većina žena ima asimetrična usta, pa je “poravnavanje” itekako dozvoljeno.

* Zatim popunite iscrtanu površinu usana ružem, pomoću četkice. Ako vam ne polazi za rukom iscrtavanje ravnih linija, nasmijte se. Osmjehom ćete zategnuti usne i naglasiti ivice i tako olakšati postupak.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/da-usne-izgledaju-punije/||claudebot