Samo jedna stvar otkriva da li zaista želi da ima seks sa vama

Objavljeno: 8. 2. 2017 u 10:23h

Ništa ne može da se zaključi na osnovu fizičkog izgleda, ali emocije govore više od hiljadu riječi…

Često se pogrešno donose zaključci da na osnovu fizičkog izgleda može da se odredi da li je neko više sklon seksu. Tako se smatra da djevojke koje se oblače provokativno jesu sklonije seksualnom ponašanju nego ostale. Međutim, fizički izgled ne definiše osobu, već osjećanja.

Ono što bez greške pokazuje da li je neko zainteresovan za seks jeste entuzijazam, ističu psiholozi. On se lako prepoznaje kod pripadnika suprotnog pola, znakovi koji ukazujjuu da ne može da vam odoli jesu neprestano grljenje, ljubljenje, jednostavno strast se vidi u očima i osjeća se.

Takva požuda seks čini jako lijepim iskustvom. Ukoliko postoji i mala nesigurnost oko toga da li bi trebalo da imate seks sa partnerom onda ne bi ni trebalo da imate, ili obrnuto. Ukoliko primjetite da osoba koja je sa vama nema entuzijazma onda znajte, ne želi da ima seks sa vama.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/samo-jedna-stvar-otkriva-da-li-zaista-zeli-da-ima-seks-sa-vama/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])