Koliko često žene u braku vode ljubav?

Objavljeno: 8. 2. 2017 u 15:59h

Iako je svaki brak drugačiji, a odnosi među partnerima ne mogu da se uspoređuju, posljednje istraživanje sprovedeno na uzorku od 300 parova otkrilo je zanimljive poveznice. Saznajte koliko često žene u braku zasita vode ljubav.

Uz brojne životne obveze i probleme, djecu i posao vrlo je teško sačuvati savršen odnos s partnerom, prepun emocija i strasti. To dokazuju odgovori brojnih žena na pitanje – koliko često vode ljubav.

U anketi sprovedenoj na više od 300 parova različite životne dobi otkriveno je kako gotovo polovina (47 %) vodi ljubav jednom sedmično, a njih gotovo 10 posto to čine samo dva puta mjesečno.

Žene u braku koje govore da im seks s partnerom jednom sedmično ili dva puta mjesečno savršeno odgovara, zapravo nisu nikakva rijetkost. Razlog tome su životne prepreke, stres i obveze zbog kojih seks vrlo brzo može da postane predvidiv pa čak i dosadan, objašnjava Yvone Thomas s instituta The Kinsey.

Isto tako, istraživanje je potvrdilo kako što rjeđe vodimo ljubav to će nam strast i potreba za istim postajati sve manja i manja.

Zanemarivanje strasti i pomanjkanje intimnosti, što je u posljednje vrijeme sve češće prisutno između partnera, često dovodi do prevare pa i razvoda ili rastave braka.

Izvor: ljepotaizdravlje.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/koliko-cesto-zene-u-braku-vode-ljubav/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot