Top komadi koji će vas učiniti modnom kraljicom proljeća (Foto)

Objavljeno: 6. 2. 2017 u 16:47h

Pastelne nijanse su, kao i laste, pravi vijesnik proljeća. Kada primijetite da su se u radnjama pojavile nježne nijanse plave, rezedo, roze i žute to je jasan znak da su sunčani dani blizu. Predlažemo da ih dočekate upravo u ovim bojama.

Lindex ima čitavu paletu modela – jednobojni komadi neobičnih formi koje pripadaju novom minimalizmu potpuno će vas očarati. Mi smo odabrali šest must have artikala koje jedva čekamo da kupimo.

Pastelni tonovi odlično se slažu uz bijelu, sivu, crnu, teget i bež boju. Nosite ih slojevito ili u kombinaciji sa jednim komadom sa modernim printom. Toplo preporučujemo da i karnere uključite u cijelu priču. Ako poslušate ove savjete trendi izgled je zagarantovan.

XL Kardigan

Nosite ga uz lepršavu haljinu sa karnerima. Dobar izgled je zagarantovan.

Majica sa mašnicama

Zamislite je uz bijele pantalone sa širokim nogavicama i roze patike. Zar ne zvuči sjajno?

Dugačka košulja

Košulja + midi suknja + pantalone = dobitna kombinacija.

Končani džemper

Ovde je sve dozvoljeno. Džemper sa blagim puf rukavima uvijek je dobar izbor.

Bomber jakna

Svedeno i lijepo – bomber jakna je svakako popularna, pa zašto je ne biste obojili u pastel.

Midi tašna

Probajte aksesoare u boji. Zaista ćete se razlikovati.

Izvor: lepotaizdravlje.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/top-komadi-koji-ce-vas-uciniti-modnom-kraljicom-proljeca-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])