Ovo su najljepši znakovi u horoskopu!

Objavljeno: 25. 1. 2017 u 15:10h

Tri znaka u Zodijaku izdvajaju se po svojoj ljepoti i harizmi.

Ne kažemo da je ova podjela isključiva, ali po horoskopu, ovo su tri najljepša znaka.

Vaga

One su izvajane. Bilo da se radi o muškom ili ženskom pripadniku znaka, Vaga je sinonim za ljepotu. Ubjedljivo najlepši znak zodijaka. Kao i kod Bika, planeta Venera je ovdje baš nesebično u jedno biće spakovala savršenstvo bez mane, s tim što je bila izdašna i u darivanju lijepih manira, prefinjenog držanja. Koketne i harizmatične gotovo uvijek će emitovati neke zavodljive poruke.

Najljepše poznate Vage: Monika Beluči i Met Dejmond.

Škorpija

Jednom riječju Škorpije su bogovi harizme. Oni imaju magnetnu privlačnost i neodoljive su. Njihova konstitucija je sitna i mišićava. Oči su im najjače oružje u njima omiljenoj funkciji zavođenja. Pogled će uvijek djelovati dvosmisleno i misteriozno. Kada su nečim iritirane, pogledom „strijeljanju“ . Stav im je provokativan.

Poznati: Demi Mur i Leonardo Dikaprio.

Jarac

Koščata građa i izražene jagodice, Jarčevima daje odličnu predispoziciju da se bave modelingom. Ovo je najfotogeničniji znak zodijaka, i prava je šteta što pred objektivom ne uživaju. Ovaj znak gotovo da i ne raspolaže gestakulacijom, pa stoga sa izraza lica teško da ćete nešto pročitati. Često pripadnici ovog znaka imaju prozirno plave oči, svijetlije su puti, kose i obrva. Njihov hod je vrlo odlučan i siguran. Imaju pravilno držanje.

Poznati Jarac je Kejt Mos.

Izvor: stil.kurir.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ovo-su-najljepsi-znakovi-u-horoskopu/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])