Zašto muškarci vole “loše” djevojke?

Objavljeno: 24. 1. 2017 u 12:28h

Muškarci vole žene koje se ne boje da izraze svoje mišljenje i koje predstavljaju izazov. Momci potajno poštuju žene koje su jake, samouvjerene i imaju sopstvene snove. Oni ne žele očajne žene bez strasti i volje, tvrde psiholozi.

Evo šta još, po njima, momci vole kod “kučki”:

Izlasci sa nevaljalim djevojkama se pamte

Momci nikad ne znaju kako će izlazak sa “lošim” djevojakam da se završi. Nevini izlazak u grad može se završiti u nekom ludom klubu do sitnih sati, a nevaljale djevojke su prave majstorice kad je riječ o “partijanju”.

Nisu previše zahtjevne

Iako to ne mora da bude istina, neki su muškarci uvjereni kako ih “loše” djevojke neće gnjaviti izlivima nježnosti, romantičnim porukicama ili stalnim zivkanjem. Osim toga, sa njima nikad nisu sigurni na čemu su, pa je i to dodatni faktor uzbuđenja.

U njihovom društvu mogu da budu opušteni

Prljavi vicevi, bezobrazne opaske ili slične stvari, kažu mnogi momci, neće sablazniti “loše” djevojke, pa im je i to plus u muškim očima.

Super se snalaze u muškom društvu

“Bezobraznice” imaju više zajedničkog s muškim polom nego dobrice. To momcima odgovara, jer im nije problem da se poistovjete s njima. Oni u njima vide ne samo ribu već i ortakinju. Budući da su obično spremne za zabavu, omiljene su u muškom društvu. Izlasci im nisu nepoznanica, pa muškarci ne moraju da brinu da li će se smoriti i zavući u neki ćošak.

Samostalne su

“Nevaljale” devojke vole da su nezavisne, pa im nije ni na kraj pameti da vode razgovore u stilu “šta smo mi sada”. Uživaju u muškoj pažnji i nikad ne otkrivaju previše osećanja. One žive za trenutak i ne opterećuju se formalnostima.

Izvor: citajmuski.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/zasto-muskarci-vole-lose-djevojke/||claudebot