Seks igre koje je bolje izbjegavati

Objavljeno: 18. 1. 2017 u 16:36h

Neke stvari u seksu rezervisane su samo za filmove za odrasle i nikako ne pale u stvarnom životu. Zato je bolje ne isprobavati ovih pet situacija…

Zubi i oralni seks

Oralni seks može da bude strastven za oba partnera, no muški organ je vrlo osjetljiv na podražaje. S obzirom da je stisak zubima vrlo teško kontrolisati, tanka je granica između užitka i boli. Da biste muškarcu priuštili oralno zadovoljstvo, ostanite samo na usnama te izbjegavajte zube.

Iznenadne igre prstićem

Kada se partneri dobro poznaju, seksualna komunikacija je vrlo jednostavna i lako je znati šta partner voli, a šta ne. No iznenadne i neočekivane promjene seksualnih pravila mogu biti poprilično neugodne. Igre s anusom mogu biti zanimljive i provokativne, ali one su većini muškaraca ipak pretjerane.

Grubi intimni stisak

Tokom seksa tijelom vladaju snažni osjećaji zbog kojih dodiri mogu da postanu vrlo čvrsti i strastveni. No muški intimni djelovi, posebno mošnja ne mogu podnjeti snažan pritisak i zato treba biti oprezan i umjeren. Snažan stisak mošnje u trenu može “ohladiti” muškarca i uzrokovati mu bol.

Igra s bradavicama

Ženama su bradavice snažna erogena zona, no čak i mnogim pripadnicama ljepšeg pola igra s istim tokom seksa nije ugodna. Bradavice kod muškaraca nisu toliko osjeljive. Grickanje i stiskanje za njih tako može da bude vrlo neugodno i bolno i zato je bolje preskočiti ovakav tip predigre. No nježni poljupci uvijek su dobrodošli.

Jezik u uši

Uzdasi i poljupci ušiju i oko uha jedan su od najstrastvenijih uvoda u predigru kako za žene tako i za muškarce. No ovaj filmski način podizanja strasti ima granicu koja se ne smije preći. Iako je ženski dah instant “dizalica” muške strasti, pretjerivanje s poljupcima i jezikom može postati neugodno i neprivlačno iskustvo za muškarca.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/seks-igre-koje-je-bolje-izbjegavati/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])