Znaci da nije zadovoljna u seksu

Objavljeno: 17. 1. 2017 u 20:47h

Možda će vaša draga odglumiti orgazam, ali to nije znak da uživa u seksu. Obratite pažnju na signale koji ukazuju da bi prije raspremala kuću nego gužvala postelju sa vama.

Tiha je

Neke žene nisu glasne, druge su stidljive, ali ako se vaša partnerka ne pomjera, ne pušta glas, ne izvija se, ne gore joj obrazi, niti na bilo koji, njoj svojstven način, pokazuje da reaguje na vaše dodire, vjerovatno i ne uživa.

Odlazi u krevet poslije vas

Ako je ranije odlazila na spavanje rano, a sada kasno, znači da vas možda izbjegava. Da li je u pitanju rutina ili možda ima druge probleme, na vama je da otkrijete.

Otvoreno vas izbjegava

Glavobolja, umor, stres dio su svakodnevice, ali ako vaša draga stalno koristi ove razloge, moguće je da su to zapravo samo izgovori. Ako, kad pristane, otaljava “posao”, jedva čeka da se završi i izbjegava maženje poslije, vrijeme je da se zabrinete.

Priča o seksualnom životu drugih

Na indirektan način, pričom o odličnom seksualnom životu njenih drugarica ili junakinja neke serije, možda želi da vam poruči da vaš nije dobar. Pažljivo slušajte razloge koje nabraja kao uslov dobrog seksa, moguće da joj upravo to fali.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/znaci-da-nije-zadovoljna-u-seksu/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot