Sedmični horoskop od 16. do 22. januara

Objavljeno: 16. 1. 2017 u 17:36h

Pogledajte šta vam zvijezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja…

Ovan

Ljubav

Ah….kad bi čovjek tek tako lako mogao donijeti neke odluke! S jedne strane – jako vas privlači jedna osoba, non stop razmišljate o njoj, maštate, pravite planove…svjesni ste da druga strana itekako „trza“ na vas, pa mi nije jasno – šta vas onda sprječava i koči da se svemu prepustite? Funkcionišete ovih dana po principu „kreni-stani“, i pitanje je hoćete li uspjeti da u svojoj glavi konačno „prelomite“ i zaplovite vodama ljubavi….Pratićemo situaciju pa ćemo vidjeti kako vam ide…U postojećim emotivnim relacijama – pa, ne moraju baš svi da znaju da vam u ovom periodu baš i ne funkcioniše sve u odnosu kako treba.

Posao

Aktivirano polje poslovne svakodnevice početkom ove sedmice baciće fokus na odnose sa kolegama i saradnicima. Moguće je da u ovom segmentu dođe do nesuglasica, promjena u dogovorima, preteranog kriticizma. Naglašena je potreba da se što više posvetite poslovnim obavezama, jer morate računati da će vam to oduzeti dosta vremena. Neki potezi vaših kolega vam se ne sviđaju, a vjerovatno ćete se teško sporazumijevati i dogovarati i sa šefovima. Nepredviđene blokade u dugogodišnjim saradnjama.

Novac

Poboljšanje kada su prilivi u pitanju. Ipak, polje dugovanja je još uvijek jako potencirano, i morate dobro voditi računa kako preraspodjeljujete postojeća sredstva.

Zdravlje

Do polovine nedjelje stoji vam slabost i iscrpljenost i vjerovatno ćete se „boriti“ da ne podlegnete nekom virusu ili prehladi. Jako naglašena potreba da vodite računa o imunitetu.

Bik

Ljubav

Previše u ovoj nedjelji očekujete od voljene osobe. Neophodno vam je da vam posveti više pažnje i svog vremena. No, malo je vjerovatno da će druga strana moći da vam izađe u susret onoliko koliko očekujete. Naime, voljena osoba je prilično u ovom periodu zablokirana i sputana nekom svojom ličnom problematikom i najviše je okrenuta sebi i svojim interesima. Ovo može dovesti do zahlađenja i distanciranja koje ćete vi prilično teško prihvatiti. Pokušajte da imate razumijevanja. Neko koga jako dugo niste vidjeli dolazi ponovo u vašu blizinu – do kontakta i susreta može doći već u prvim danima ove sedmice. Slobodni sada mogu lako ostvariti jaku povezanost sa osobom koja ih interesuje, ali još uvijek nema naznaka ulaska u vezu.

Posao

Ulažete veliki trud u neke poslovne dogovore i pokušavate da pokrenete priče od kojih mnogo očekujete. Iako je vaš nastup više nego dobar, evidentno je da ćete imati posla sa dosta napornim saradnicima, tako da ne računajte da ćete do rezultata doći lako. Do polovine sedmice neki se poslovi mogu razvlačiti i opterećivati vas, da bi tek u drugom dijelu nedjelje sve krenulo nekim bržim tokom. Budite odgovorni prema poslovnim obavezama koje imate – ne gomilajte ih i ne ostavljajte za sjutra.

Novac

Budite dosta obazrivi kada su finansijska ulaganja u pitanju. Takođe, povedite računa o svojim troškovima, jer pokazujete veliku neumjerenost.

Zdravlje

Evidentno bolja zdravstvena situacija, ali sve je to još uvijek na dosta nestabilnim temeljima. I na dalje postoji potreba da vodite računa o sebi. Starijim Bikovima mogu se aktivirati hronične bolesti.

Blizanci

Ljubav

Dosta toga u vašem emotivnom životu i odnosu sa voljenom osobom zavisiće ove sedmice samo od vas. Naime, partner je u periodu kada ima dosta poslovnih obaveza, ali moguće i porodičnih problema, pa će imati mnogo manje vremena za vas, a moguće je da će često izgledati dosta distancirano i rastreseno. Vi biste trebali da sve ovo pokušate da razumijete i da se prilagodite, da se potrudite da na pravi način iskoristite zajedničke momente, a ne da unosite dodatno nemir i nervozu u odnos. Ako ste sami, komunikacija sa osobom koja vam se dopada se popravlja i vaši razgovori postaju sve duži. Osjećate jaču bliskost i povezanost, a moguće je da ćete sredinom sedmice ili za vikend uspjeti da ugovorite i ljubavni sastanak.

Posao

Vi lično se osjećate stabilnije, ispunjenije i zadovoljni ste onim što ste postigli, ali i time kako se odvijaju planirani dogovori. Bolja fokusiranost i jača organizacija dovešće do toga da na lakši i brži način uspijevate da završite poslovne obaveze. Ipak, u saradničkim i partnerskim odnosima biće potrebno više prilagodljivosti, neki put i popustljivost da bi sve funkcionisalo kako treba. Šefovi vas koče u nekim vašim zamislima – ne odustajte od ovoga, ali sačekajte pogodan momenat za još jedan razgovor sa njima.

Novac

Pojačani troškovi vezani za dom ili članove porodice, a ako ste privatnik – i tu ćete imati više izdataka nego inače.

Zdravlje

Starijim pripadnicima znaka naglašene su hronične tegobe. Mlađi Blizaci mogu osjećati češće umor i pad energije.

Rak

Ljubav

Ako je u prethodnom periodu bilo jačih nesuglasica sa emotivnim partnerom, ova nedjelja može donijeti smirivanje, ali samo ako pokušate da malo utišate svoj kriticizam i naglašenu preosjetljivost kada se povedu pitanja koja su važna za vaš odnos. Umjesto da se rasipate u podbadanju i nekim besmislenim pridikama, bolje je da pokušate da pokrenete korektnu priču, u kojoj ćete neke stvari razjasniti jedno drugom. Imate šansu da se malo sredite, pa gledajte da je i iskoristite. Ako ste slobodni – može vas iznenaditi kontakt od strane bivšeg emotivnog partnera, pa se nećete u prvom momentu snaći kako da odreagujete. Ako postoji osoba koja vam se dopada, trenutno ne uspijevate da vaša komunikacija teče bez zastoja.

Posao

Što više žurite, manje ćete postići. Šta više – u pokušajima da ubrzate neke poslovne situacije, naročito dogovore, samo možete izgubiti ili vam se neke prilike mogu izmaći iz ruku. Možda je bolje da sada više analizirate, pravite i mijenjate planove, a da konkretno dejstvo ostavite za narednu sedmicu. Nervoza će biti prisutna u vašim odnosima sa kolegama, saradnicima, ali i nadređenima. Ne uspijevate da se uklopite ni kada je mišljenje, ni kada je način rada u pitanju. Budite pametni, povucite ručnu i spustite tenziju.

Novac

Znate kako se kaže – ko ne plati na mostu, platiće na ćupriji. Zalud vi neke nevažne troškove držite pod kontrolom, kada na drugoj strani rasipate. Nepovoljna finansijska situacija.

Zdravlje

Nervoza kojoj ste u ovoj sedmici itekako podložni, najviše će se odraziti na probavni sistem kod mlađih pripadnika ovog znaka. Potrebno je nešto promijeniti u načinu ishrane. Starijima problemi sa leđima i nogama.

Lav

Ljubav

Osjećaj da ste u „zimskom snu“ i da vam nije ni do čega, a kamoli do truda kada je vaš odnos sa partnerom u pitanju, počeće polako da popušta u drugom dijelu ove sedmice. I neke tenzije će nestati, pa ćete vi i voljena osoba moći da se više posvetite jedno drugom. Sada treba raditi na tome da povratite bliskost i razumijevanje. Savjetuje vam se da oboje budete aktivni, da više izlazite i družite se, da ponovo probudite onu vrcavost i veselost koja je obilježavala vaš odnos. Slobodni Lavovi se istinski trude oko jedne osobe koja se pokazuje kao prilično krupan zalogaj za njih. I vi ćete mijenjati svoje taktike, da biste joj se približili, jer ste shvatili da ona neće sama doći do vas, da ćete morati da budete mnogo aktivniji i više angažovani.

Posao

Imate mogućnosti da neke svoje poslovne relacije učvrstite, ali samo ako budete spremni da usvojite način funkcionisanja druge strane. U prevodu – prilagodite se, da biste izvukli maksimum. Mučiće vas neke neriješene situacije iz kojih ćete misliti da ćete se teško iščupati, ali pošto ste u ovoj nedjelji itekako sposobni da saradnicima pristupite na pravi način, izvjesno je da ćete sve uspješno privesti kraju. U nekim dugogodišnjim poslovnim partnerstvima može doći do kratkotrajnog zastoja u poslovanju.

Novac

Prilično nepovoljna situacija u finansijskom sektoru. Od samog početka nedjelje krenućete sa troškovima, a izvjesno je da će neke obaveze, za koje ste se nadali da ćete ih makar još jedno vrijeme izbeći, doći na naplatu.

Zdravlje

Vaša zdravstvena situacija nije savršena, ali postoji velika šansa da se ovo stanje popravi tokom ove sedmice. Više se posvetite sebi.

Djevica

Ljubav

Odnosi sa emotivnim partnerom već izvjesno vrijeme funkcionišu u dosta promenljivom fazonu. U jednom trenutku ste obzirni i pažljivi jedno prema drugom, već u narednom dolazi do tenzija i trzavica, uglavnom nepotrebnih i bez ikakvog naročitog razloga. Ove sedmice je zaista neophodno da konačno stavite tačku na ovakav način funkcionisanja i da pokušate da se prilagodite više jedno drugom. U suprotnom, doći će do još većih napetosti u vašem odnosu. Jedna osoba vas jako privlači, ali postoje određeni razlozi zašto sputavate sebe u kontaktu sa njom. Ako dozvolite sebi da se ipak prepustite, ne razmišljajući o tome šta donosi sjutra, u ovom se periodu može pokrenuti jedna strasna i intenzivna ljubavna priča.

Posao

Dosta toga treba raščistiti u poslovnom segmentu, posebno u odnosu sa saradnicima i poslovnim partnerima. Sam početak nedjelje pokazaće se kao dosta naporan po vas, a možete ga učiniti još težim ukoliko dozvolite sebi da ishitreno i impulsivno djelate u nekim situacijama. Ne budite previše sitničavi i kritični prema onima sa kojima sarađujete na dnevnoj bazi. Konkurencija vam u ovom periodu zadaje dosta glavobolje, a možete je imati i u okruženju najbližih kolega. Budite odgovorni prema obavezama.

Novac

Vrijeme je da neka zaostala dugovanja konačno izmirite, jer će ona u narednom periodu svakako doći na naplatu. Ne pravite sebi dodatne troškove.

Zdravlje

Mlađe Djevice ne bi trebale da prođu loše u zdravstvenom smislu kroz ovu sedmicu. Moguć je samo nešto usporeniji metabolizam. Kod starije populacije i dalje su aktuelne hronične tegobe.

Vaga

Ljubav

Problem u komunikaciji između vas i emotivnog partnera dosta je naglašen tokom ove nedjelje. Niti ste vi niti voljena osoba nešto naročito spremni za kompromise, najviše iz ubjeđenja da ste u pravu i da druga strana ima prevelike zahtjeve. Naročito ćete vi biti kruti i autoritativni, pa biste trebali da malo „omekšate“ svoj stav prema voljenoj osobi. Ušli ste u period kada će se nesuglasice češće javljati, i trebali biste da to maksimalno preduprijedite i ublažite. Ako ste slobodni – velika privlačnost prema jednoj osobi je sve izraženija. Ni sami niste sigurni da li da „krenete u napad“ ili da ukočite – neke prepreke definitivno postoje ovde, a moguće je da je osoba koja vam se dopada starija ili zauzeta.

Posao

Teško uspijevate da kontrolišete dešavanja u poslovnom segmentu. Ni vi niste trenutno u svom najboljem izdanju, dozvoljavate da vam neke prilike promiču ispred nosa, a posvećujete svoju punu pažnju nebitnim stvarima ili redovnim obavezama. Problemi u komunikaciji sa svima sa kojima dolazite u kontakt – ovo ne moraju biti konkretno rasprave, već se sve može odraziti i kroz nemogućnost postizanja sporazumnog rješenja i dogovora. Takođe, očekujte blokade kod poslova za koje ste mislili da ste ih već priveli kraju.

Novac

Povlačili ste neke pogrešne poteze i našli se u situaciji da morate da se prebrojavate. Doduše, ovo jeste kratkotrajno stanje – ali zato – više razmišljanja naredni put!

Zdravlje

Grlo vam je još uvijek vrlo osjetljivo i potrudite se da kroz adekvatno oblačenje, konzumiranje vitamina i čajeva poboljšate svoj imunitet. Starijoj populaciji problemi sa kretanjem, nogama, venama.

Škorpija

Ljubav

Opet dolazi do distanciranja kada su vaši emotivni odnosi u pitanju. Vi ćete biti osoba koja će se zatvoriti i posvetiti nekim drugim situacijama u mnogo većoj mjeri, nego voljenoj osobi. Evidentno je da ste okupirani poslovnom ili materijalnom problematikom, ali ne biste smjeli baš da dopustite da odnos sa emotivnim partnerom stagnira zbog toga. Pokušajte da pronađete više vremena za zajedničke trenutke. Slobodne Škorpije su u ovom periodu povezane sa dvije osobe – jedna može biti iz kruga prijatelja, a druga iz segmenta posla. Ni vi sami ne znate kojoj biste od njih trenutno „dali prednost“ – moguće je da još uvijek u svojoj glavi niste raščistili šta tačno osjećate….i prema kome…

Posao

Promjene u planovima, promjene u dogovorima, zastoji u posljednjem trenutku i na sve to – dosta komplikovani odnosi sa ljudima sa kojima sarađujete. Sve ovo vas čeka od samog početka sedmice u koju ulazite. Takođe, neke promjene koje se dešavaju u poslovnom okruženju vam se ne dopadaju ni malo i još uvijek niste sigurni kako će se odraziti na vas. Do samog kraja radne nedjelje očekuje vas užurban tempo dešavanja, borba sa blokadama i težinom. Biće ovo naporan period za vas.

Novac

Neka dugovanja iz proteklog perioda na koja ste „zaboravili“, sada dolaze na naplatu. Naravno, u najnezgodnijem mogućem momentu.

Zdravlje

Zdravstveni segment je i dalje prilično „rovit“. Potrebno vam je više odmora nego inače. Kod starije populacije moguće su tegobe vezane za kičmu, noge, venski sistem.

Strijelac

Ljubav

Nezadovoljstvo u odnosu sa emotivnim partnerom je više nego izvjesno kod vas u ovoj nedjelji. Voljena osoba funkcioniše na isti način kao i do sada, ali očigledno je da vama nešto u svemu tome „ne štima“ i nije po volji. Vaša hladnoća i povremena distanciranost smeta partneru, ali on za sada ne reaguje. Bilo bi dobro ako biste pokrenuli priču o onim situacijama koje vas muče, ali je pitanje da li ćete to zaista i uraditi. Kao da se mnogi od vas nadaju da će voljena osoba sama „ukopčati“ šta nije u redu. Ako ste slobodni – trenutno ste vrlo vezani okovima prošlosti. Lomite neke stvari u svojoj glavi, ali je neizvjesno da li ćete imati snage da nešto i preduzmete. Prisutno je veliko emotivno nezadovoljstvo i statičnost.

Posao

Iako neku formu podrške imate, još uvijek nije vrijeme da se preterano ističete ili pokrećete neka pitanja u poslovnom segmentu. Bolje je da pratite situaciju, pravite neku formu analize i plana u svojoj glavi i da sačekate pogodan momenat kada će se neke stvari otvoriti. Ako morate da donesete neku odluku, nemojte to raditi sami, bilo bi dobro da potražite savjet od osoba kojima vjerujete. U privatnom segmentu može doći do problema i okolnosti koje vas sputavaju u ostvarenju onoga što ste zamislili.

Novac

Vrlo obazrivo i promišljeno napravite plan kada su prilivi i troškovi u pitanju. Moraćete da se odreknete nekih kupovina koje vam sada nisu neophodne.

Zdravlje

Problemi sa glavoboljom, iscrpljenošću, faktor stresa je vrlo prisutan. Kod starije populacije jače hronične tegobe.

Jarac

Ljubav

Protekli period je donio dosta problema onima koji su u emotivnim vezama ili bračnim zajednicama. Ni ova sedmica nije nešto naročito bolja, jer ćete vi funkcionisati na dva načina (a oba su podjednako loša)…Ili ćete se u potpunosti zatvoriti prema voljenoj osobi i brinuti neke svoje brige, ili ćete biti dosta odsječni i autoritativni u komunikaciji sa njom. Ni jedno ni drugo neće pozitivno rezultovati u vašoj emotivnoj priči. Savjetuje vam se da razmislite o tome da niste sami u ovoj vezi….Neki vas strahovi ili problemi sputavaju da se u potpunosti otvorite prema jednoj osobi sa kojom imate odličnu komunikaciju i bliskost. Sve funkcioniše kako treba…ali konkretnog ulaska u vezu nikako nema. Sve čeka samo vaš potez.

Posao

Neka ste poglavlja kada su poslovne obaveze u pitanju zatvorili, riješili se „repova“ iz prethodnog perioda i sada možete pokušavati da pokrenete neke nove priče. No, to je mnogo lakše reći nego učiniti, što će vam itekako postati jasno tokom ove sedmice. Dolazićete u kontakt sa ljudima koji su izuzetno teški, zahtjevni, koji postavljaju pred vas uslove koje vi trenutno niste spremni da prihvatite. Nemojte dozvoliti da vas sve ovo izbaci iz takta – nastavite dalje, uporno i strpljivo. Rezultati neće izostati.

Novac

Novčana situacija itekako klacka, a vi nekim svojim pogrešnim potezima dodatno doprinosite nestabilnosti u ovom segmentu.

Zdravlje

Budite oprezni kada je fizička aktivnost u pitanju, jer se možete povrijediti, pasti ili istegnuti mišić, ligament, tetivu.

Vodolija

Ljubav

Ako upadnete u začarani krug poslovnih i finansijskih obaveza, više je nego izvjesno da ćete odnos sa voljenom osobom u potpunosti potisnuti u neki dvanaesti plan. Ako imate namjeru da vaša veza funkcioniše i dalje, makar se u drugom dijelu sedmice okrenite ka voljenoj osobi. To malo vremena koje uspijevate da odvojite za nju, iskoristite makar kreativno i kvalitetno. Neki put i sitnice mnogo znače. Kod slobodnih Vodolija će neke „magle“ u glavi početi da se raščišćavaju tek od ulaska Sunca u vaš znak, pred vikend. Moći ćete jasnije da sagledate svoju situaciju, ali i da konačno odlučite da li želite da pokrenete jedan odnos ili ne. Neke strasti vas izjedaju i morate riješiti da li da im se prepustite ili ne.

Posao

Početak nedjelje je haotičan i vjerovatno je da ćete makar prvu njenu polovinu provesti baš u ovakvom fazonu. Gomila obaveza koje niste završili čeka na vas, a vremena je premalo da bi se sve odradilo na vrijeme. Bukvalno ćete juriti sto na sat, ali i neke poslove odraditi ofrlje, čisto da biste mogli da kažete da ste sve završili. Na sve ovo – kontakti sa drugim ljudima su više nego napeti, često prožeti nervozom, kritikom, nerazumijevanjem. Odnos sa nadređenima će takođe biti naporan po vas.

Novac

Najviše mrzite kada morate da izvadite veću sumu novca iz džepa i platite neke obaveze, a niste sigurni da li je to moglo da sačeka. Ne žalite – riješite se tereta dugovanja.

Zdravlje

I sami ste svjesni da ste se usjedjeli, da ste statični i bez energije. Potrebno je da se okrenete rekreaciji, vježbanju, makar šetnji.

Ribe

Ljubav

Vaša raspoloženja i ponašanja je prilično teško kontrolisati u ovom periodu. Sigurno je da će se ovo odraziti na odnos sa voljenom osobom, pa bi bilo dobro da pokušate da budete umjereniji kada su vaše promjene raspoloženja u pitanju. Emotivni partner se u ovom periodu mnogo više od vas trudi da održi vašu vezu stabilnom. Mogli biste da slijedite njegov primjer. Ako ste slobodni, više je nego izvjesno da ćete to i ostati i kada ova sedmica prođe. Osobe koje vas privlače definitivno nisu ono što vam je potrebno. Negdje vi to i sami znate, ali se trenutno zanosite nekim pričicama koje vam više koriste da „ubijete vrijeme“ i da vam se makar nešto dešava u životu. Lijepi, a sami – a vrijeme za ljubav još uvijek se čeka…

Posao

Povremeno ćete u ovom periodu raditi u korist svoje štete i trebali bi da to preduprijedite. Ne možete se postaviti previše isključivo u nekim situacijama, naročito ne u odnosu sa saradnicima, a pogotovo sa nadređenima. Evidentno je da vam ovi drugi nameću dosta komplikovane i zahtjevne obaveze, ali ublažite svoje negodovanje i sklonost ka kritikama i oštrim riječima onda kada im vrijeme nije. Ako sami ne možete da se izborite sa nekim situacijama, poslušajte savjet osobe koje je na vašoj strani i koja se samo trudi da vam pomogne i izađe u susret.

Novac

Dugovi koje ste u proteklom periodu napravili sada dolaze na naplatu. Manjak novca u novčaniku sada će biti teško nadoknaditi.

Zdravlje

Manjak energije, slabost imuniteta, problemi sa krvnom slikom – sve se ovo da popraviti ukoliko se više posvetite sebi.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/sedmicni-horoskop-od-16-do-22-januara/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot