Šta zvijezde predviđaju za narednu sedmicu?

Objavljeno: 15. 1. 2017 u 16:16h

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate.

Ovan

Posao – Merkur je poslije retrogradnosti ponovo ušao u vaše polje karijere. Bićete zatrpani poslovnim obavezama koje ćete morati da obavite temeljno i uz pomoć saradnika. Mnogi vas kritikuju, ali vi ne odustajete od svoje koncepcije. Očekuju vas nove poslovne ponude.

Ljubav – Mars i Venera u Ribama stvaraju utisak da najvažnije stvari držite pod kontrolom. Ali, sve češće partner umije da vas iznenadi. Srećom, nema razloga da brinete jer će se uskoro sve tenzije smiriti.

Zdravlje – Pokušajte da poboljšate koncentraciju i podstičete pozitivno raspoloženje.

Bik

Posao – Nalazite se na početku novog posla koji bi mogao da otvori put ka uspjehu. Venera u Ribama, znaku svoje egzaltacije, zajedno sa Marsom naglašava šanse za brze poslovne preokrete. Svi poslovni dogovori i pregovori imaće dozu napetosti koju možete izbjeći pomoću trikova, a nikako konfrontacijom.

Ljubav – Ponekad gotovo imperativno ne odustajete od svojih emotivnih namjera, čak i kada svi oko vas misle drugačije. Ali, prije svakog poteza dobro razmislite, jer sve ima svoju cijenu koju ne treba zanemariti.

Zdravlje – Bitno je da pravilno uskladite misli i osjećanja.

Blizanci

Posao – Iako se Merkur, vladar vašeg znaka vratio u normalno kretanje ne razumijete se sa okruženjem. Zahtjevi koje upućujete bližnjim saradnicima ne nailaze na dobar odjek, ali odlučni ste da ostvarite ono što ste naumili. Predstavnici znaka rođeni u prvoj dekadi nestrpljivo iščekuju novi posao koji bi im omogućio saradnju sa inostranstvom.

Ljubav – Očekujete poziv osobe koja vam je izuzetno draga i sa kojom ćete se dogovoriti o zajedničkom putovanju. S druge strane, položaj Marsa i Venere nagovještava ljubavnu avanturu.

Zdravlje – Najpotrebnije vam je opuštanje, pa slobodno vrijeme posvetite psihološkoj relaksaciji.

Rak

Posao – Jasno vam je da u nekim važnim situacijama nemate dovoljan uticaj na razvoj poslovnih događaja. Međutim, kako ova nedjelja počinje prisustvom Mjeseca u Djevici postoje rješenja koja iziskuju novi kompromis. Razmjena ideja, timski rad i strpljenje uvijek donose bolje rezultate i mogućnost napredovanja na poslu.

Ljubav – Merkur je ponovo u vašem sedmom polju, ovoga puta u direktnom hodu i vrijeme je da riješite nedoumice. Trudite se da ostavite utisak da sve funkcioniše dobro, ali duboko u sebi potiskujete neka emotivna strahovanja i zabrinutost.

Zdravlje – Obratite pažnju na snove, jer iskazuju ono što vas opterećuje. Više spavajte.

Lav

Posao – Ne želite da bilo ko upravlja vašim poslovnim planovima, a upravo se to događa tokom Merkurovog retrogradnog hoda i sada je vrijeme da to ispravite. Bićete u situaciji da ostvarite ono što želite, bez obzira na komplikacije koje će vas pratiti i nečije negodovanje.

Ljubav – Ne pristajete na emotivne kompromise koje partner uporno pokušava da vam nametne. Ali, ni sami ne znate na koji način bi trebalo da riješite nesporazume i probleme u vezi, jer je Saturn, vladar vašeg sedmog polja u kvadratu sa Marsom i Venerom.

Zdravlje – Potrudite se da poboljšate psihofizičku kondiciju.

Djevica

Posao – Vjerujete da ste spremni da uđete u novi tim saradnika, ali se bolje raspitajte o čemu se zapravo radi da ne biste bili razočarani. Budite oprezni sa promjenama, jer je Merkur, vladar vašeg znaka tek izašao iz retrogradnog hoda i ukazuje da postoji još neriješenih problema.

Ljubav – Partneru ne ostavljate mnogo prostora za slobodan izbor, ali srećom djelujete vrlo ubjedljivo. Svjesno koristite šarm, a nesvjesno napadate sve što vam je u okolini i upuštate se u razne kombinacije koje vam donose Venera i Mars u polju partnerstva.

Zdravlje – Više se relaksirajte i bavite sportom.

Vaga

Posao – Kada je Venera, vladar znaka sa Marsom u Ribama imate velika poslovna očekivanja. Ali, usporite sa svim rješavanjima dok je Jupiter u znaku, jer zbog aspekta Saturna sve bi trebalo raditi sporite i temeljnije. Ovih dana dobićete dvije, podjednako privlačne poslovne ponude.

Ljubav – Podsticaj koji imate zbog bliskog odnosa Venere i Marsa i dalje raste. Zadovoljstvo koje osjećate može da vas ispuni pozitivnom energijom. Uživajte u bliskom društvu i nemojte olako ulaziti u nove izazove.

Zdravlje – Potreban vam je pozitivan podsticaj da biste smanjili stres i tako poboljšali zdravlje.

Škorpija

Posao – Potrudite se da dobijete mogućnost na poslu u kojoj će vaše sposobnosti moći da dođu do punog izražaja, ali ipak budite oprezni. Osjećate se sjajno u društvu onih koji podstiču vaše ambicije ili vam pomažu da ih najlakše ostvarite.

Ljubav – Izbjegavajte emotivne kontraste u reakcijama, jer zbunjujete partnera čestim promjenama u mišljenju i ponašanju. Teško je pratiti vaš ritam, pogotovo kada se zanesete. Nekome je veoma stalo da se s vama pomiri, a vi kao da toga niste svjesni.

Zdravlje – Pozitivno okruženje najviše utiče na vaše raspoloženje.

Strijelac

Posao – Saturn u vašem znaku usporava sva dešavanja što je dobro dok je Mars u četvrtom-ugaonom polju, jer bi se svako ubrzanje okrenulo protiv vas. Osjećate se dobro u društvu dugogodišnjih saradnika.

Ljubav – Čini vam se da partner nema dovoljno razumijevanja za vaše emotivne potrebe. Uz to, Merkur, vladar polja partnerstva tek se vratio u znak u kojem je počeo retrogradnost i tako vas vraća na početak. Bez obzira na sve, nemojte utonuti u melanholično raspoloženje.

Zdravlje – Važno je da se rasteretite suvišnih briga i akumulirate pozitivnu energiju.

Jarac

Posao – Merkur, koji je bio retrogradan u vašem znaku, vratio se u Strijelca i ponovo došao kod vas. To znači da bi sve trebalo da procijenite više puta prije nego što povučete potez. Vješto koristite sposobnosti u različitim situacijama i ne odustajete od svojih poslovnih vizija. Uspjeh je na vašoj strani, sve dok imate jasnu sliku o tome šta i koliko želite da ostvarite.

Ljubav – Spremni ste da učinite gotovo sve za partnera, ali pod uslovom da ne ugrožava vašu uspostavljenu dominaciju i integritet, kao i dobro skrivenu nesigurnost.

Zdravlje – Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Vodolija

Posao – Držite se svojih planova i nemojte olako pristajati na nešto što je prilično neprovjerena vijest, mada izgleda kao sjajan prijedlog. I dalje vas drži radni elan i spremni ste da uđete u novi posao koji bi poboljšao vašu finansijsku situaciju. Niko vas ne može ubijediti da možda griješite kada je riječ o poslu za koji nemate dovoljno iskustva.

Ljubav – Već duže vrijeme ste nezadovoljni, ali niste spremni da riješite nesporazume u vezi. Očekujete više od onoga što partner može ili želi da vam pruži. Neko od vas dvoje pretjeruje u očekivanjima ili koristi pogrešne izgovore.

Zdravlje – Manje se zamarajte, a više relaksirajte.

Ribe

Posao – Jupiter, vaš vladar i Merkur, njegov dispozitor nalaze se u znacima koji su aspektovani kvadratom, što ukazuje na nerazumijevanje sa okolinom ili pogrešne interpretacije vaših ideja. Iako imate značajnu prednost u odnosu na saradnike, budite veoma oprezni i ništa ne prepuštajte slučaju.

Ljubav – Mars i Venera u vašem znaku prave haos. Lako mijenjate emotivno interesovanje u zavisnosti od raspoloženja ili osoba sa kojima se susrećete.

Zdravlje – Unosite više vitamina i tečnosti.

Izvor: Srpskacafe

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/sta-zvijezde-predvidaju-za-narednu-sedmicu/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot