Novi virus kruži Viberom, ne nasjedajte!

Objavljeno: 15. 1. 2017 u 12:47h

Cirkularna poruku koja upozorava korisnike da će uskoro slanje poruka da se naplaćuje nekoliko dana dana kruži Viberom.

Ovo nije prvi put da se poruke ovakvog sadržaja masovno šalju ovom mrežom i zbunjuju korisnike, jer kako su prije govorili iz ove kompanije Viber će uvijek biti besplatan.

“Viber će u nedelju postati platni. Ako imate 10 kontakata pošaljite im ovu poruku. Na taj način ćemo vidjeti da ste aktivni korisnik i imacete plavi znak i ostaće besplatan( kako je bilo upisano u dokumentu) .Viber ce kostati €0.05 za poruku.”

Izvor: Mojkontakt

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/novi-virus-kruzi-viberom-ne-nasjedajte/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot