Evo koji horoskopski znak biste bili po Julijanskom kalendaru

Objavljeno: 14. 1. 2017 u 12:17h

Ako ste se ikada pitali koji biste znak u horoskopu bili da se on ravna sa Julijanskim kalendarom, napokon ćete dobiti odgovor.

Po Julianskom kalendaru je 13. januara počela nova godina, ali najveći dio svijeta koristi Gregorijanski i po njemu se ravnaju i naši horoskopski znaci. Međutim, da li znate koji biste horoskopski znak bili po Julijanskom kalendaru?

Ako vas je ikada zanimalo koji biste znak bili po Julijanskom kalendaru, pogledajte kom zodijaku pripada datum vašeg rođenja:

Ovan

Datum rođenja: 4. april – 4. maj

Bik

Datum rođenja: 5. maj – 5.jun

Blizanci

Datum rođenja: 6. jun – 6. jul

Rak

Datum rođenja: 7. jul – 4.avgust

Lav

Datum rođenja: 5.avgust – 6.septembar

Djevica

Datum rođenja: 7.septembar – 7. oktobar

Vaga

Datum rođenja: 8.oktobar – 6. novembar

Škorpija

Datum rođenja: 7. novembar – 6.decembar

Strijelac

Datum rođenja: 7.decembar – 4.januar

Jarac

Datum rođenja: 5. januar – 3. februar

Vodolija

Datum rođenja: 4. februar – 5. mart

Ribe

Datum rođenja: 6. mart – 3. april

Izvor: Telegraf

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/evo-koji-horoskopski-znak-biste-bili-po-julijanskom-kalendaru/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])