Četiri stvari koje nikako ne smijete raditi prije seksualnog odnosa

Objavljeno: 13. 1. 2017 u 13:26h

Ove stvari radi većina žena prije seksa, ali nisu svjesne koliko griješe. Ukoliko ih radite i vi, nemojte više, jer tako samo činite seks lošom igrom.

Kositite lijekove protiv alergije

Antihistaminici djeluju tako što isušuju sluznice i mogu izazvati čak i isušivanje vagine. Zbog toga ne možete uživati u seksu jer će biti napet i bolan.

Jedete začinjenu hranu

Ukoliko pred seks jedete začinjenu hranu, vaši intimni dijelovi će promijeniti i miris i ukus, ali i izazvaće nadutost stomaka i gasove. Zato treba izbjegavati začinjenu hranu prije seksa kako biste izazvali neprijatnosti.

Previše pijete

Alkohol vas može opustiti ukoliko ga pijete u umjerenim količinama, međutim, pretjerate li sa alkoholom, teško da ćete doživjeti orgazam. Alkohol je depresiv, pa svaka čaša umanjuje šansu za orgazam.

Koristite tečnost za ispiranje usta

Ovo vam sigurno zvuči čudno, međutim, tečnost za ispiranje usta na bazi alkohola će vam isušiti usnu duplju, pa ćete tako biti podložnjiji ranicama i polno prenosivim bolestima.

Brijete se

Brijanjem odstranjujete površinski dio kože zbog čega će vasa koža biti osjetljivija, a možda ćete napraviti i par malih posjekotina zbog čega postoji veća mogućnost da zakačite neku infekciju.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/cetiri-stvari-koje-nikako-ne-smijete-raditi-prije-seksualnog-odnosa/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot