Ovaj horoskopski znak je vaš neprijatelj!

Objavljeno: 10. 1. 2017 u 14:48h

Horoskop nam može otkriti razne činjenice o našim, ali i tuđim životima…

Ako ste se ikada pitali ko je vaš “prirodni neprijatelj”, saznajte odgovor uz pomoć horoskopa:

Ovan – Jarac

Vi volite dobru konverzaciju, ali vam Jarčeva stidljiva priroda, kao i sebičnost to uništavaju. Nemojte da vas prevari njihovo tiho ponašanje, jer duboko u sebi smišljaju plan kako da vas se otarase.

Bik – Rak

Rak će se uvijek premišljati oko vaše vjernosti i i zbog toga će početi da vas vrijeđa s vremena na vrijeme kako bi se zaštitio. Ne dozvolite da njihova sumnja, pretpostavke i pesizmizam dopru do vas.

Blizanci – Djevica

Nikada se niste dobro slagali sa ljudima koji vole da osuđuju druge, pa ne dozvolite da vam se osoba u znaku Djevice podvuče pod kožu, kao ni da vas njihova stidljivost zavara. Djevica će uvijek gledati način da vas preduhriti u svemu.

Rak – Blizanci

Vi ste veoma praktični, pa vas licemerje i nedosljednost od strane Blizanaca stalno vuče u drugu stranu. Budite pažljivi i ne dozvolite da sa vama manipulišu. Blizanci su lukavi i neće se odmarati dok vas ne poraze.

Lav – Škorpija

Škorpije su uglavnom eksplozivne osobe koje znaju da budu i agresivne. Definitivno ne vrijedi hodati po vatri da biste ih na razne načine zadovoljili. Ako u bilo kojem slučaju osjetite odbojnost Škorpije, presijecite svaki vezu sa njom.

Djevica – Strijelac

Strijelčevi su nemarne i pomalo narscistične osobe sa kojima ne treba da imate bilo kakav kontakt. Strijelac neće oklevati da prekine sa vama svaki odnos u bilo kojem trenutku, pa im ne dozvolite to zadovoljstvo.

Vaga – Bik

Bik će htjeti da se bori sa vama jer su ljubomorni na ono što imate. Imajte u vidu da su Bikovi tvrdoglavi i da uglavnom neće vidjeti stvari na vaš način.

Škorpija – Vaga

Uvijek imate osjećaj da kriju nešto od vas. Takođe su uvijek pozitivni i srećni, što vas podsjeća na lažnu „fasadu“ koja je preko njihovog lica.

Strijelac – Bik

Ne razumijete njihovu lenjost i previše su vam dosadni. Bikovi su sve suprotno do onoga što vi lično cijenite.

Jarac – Ribe

O čemu one uopšte razmišljaju? Vi ih ne razumijete i smatrate da su njihova sanjarska i idealistička priroda u stvari velika slabost.

Vodolija – Lav

Lavovi ne misle isto kao i vi – da ste uvijek u pravu. Previše vole da su ucentru pažnje i „glume“ da su alfa u svemu. Mislite da ste na više nivou od njih, a u stvari ste dosta slični.

Ribe – Ovan

Vi ste osoba koja voli da prolazi kroz život lagano, a najviše vas nerviraju osobe koje su agresivne i ponekad nepristojne. Prevelika strastvenost Ovna ne pasuje vašoj ličnosti, pa se nikada nećete dobro slagati.

Izvor: zenskimagazin.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ovaj-horoskopski-znak-je-vas-neprijatelj/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot