Evo šta je najvažnije za vaš horoskopski znak u ljubavi

Objavljeno: 5. 1. 2017 u 14:43h

Svaki znak ima poseban “ljubavni potpis” koji govori na koji način volite i kako želite osjetiti uzvraćenu ljubav.

Vaša elementarna ljubavna priroda daće vam naznake o tome jeste li sramežljivi, zaigrani ili pasivni po pitanju emocija i srca. Pročitajte kako da odredite svoj ljubavni stil i romantičnu perspektivu.

Ovan

Strast i vatrena toplina je vaš ljubavni operativni stil. Ako vam se neko sviđa, nećete mirovati, preduzećete sve što možete kako bi osvojili tu osobu.
Vi ste hrabri u odnosima i drugim ljudima dajete na znanje kako stvari stoje.

Bik

Senzualni ste, djelujete polako i uvijek tačno znate koga i što želite. Vaša ljubav “zemljane djece” je utješna za sve one koji se susretnu s njenim umirujućim dodirom. Vi ste vjerni i strpljivi u ljubavi i želite partnera koji to poštuje.

Blizanci

Vi u ljubavi najviše vrednujete mentalnu povezanost. Za vas je zanimljiva rasprava najbolji afrodizijak, jer cijenite inteligenciju i pamet više nego bilo šta drugo.

Rak

Sanjivi ste i intuitivni, a više od svega želite biti u mogućnosti podijeliti svoja osjećanja sa svojim partnerom i imati osjećaj povezanosti i razumijevanja. U ljubavnom odnosu volite brinuti o osobi koju volite. Brižni ste i pružate veliku podršku svom partneru.

Lav

Vi ste kreativni i zaigrani i preko vam je potrebna strast u ljubavi. Želite da se zabavljate u vezi, a dosada vam je isto što i poljubac smrti. Vaša priroda zahtijeva da budete u centru pažnje svog ljubavnog partnera ili ćete uskoro izgubiti interes.

Djevica

Vi ste analitična i obazriva osoba, a ponekad vaš nepostojan mentalitet zahtijeva da vam vaš partner pokaže koliko vas voli. Želite redovne verbalne podsjetnike koji će vam dati do znanja da ste poštovani, a znaci naklonosti jako popravljaju vaše raspoloženje. Kada primate ljubav, vi je bezrezervno i dajete.

Vaga

Romantični ste i društveni, uvijek razmišljate o načinima na koje možete ugoditi svom partneru.Važno je da u odnosima postoji minimalno sukoba, jer oni remete vaš osjećaj ravnoteže i harmonije, tako da preferirate odnos gdje vlada diplomatija.

Škorpija

Vaša emocionalno-intenzivna priroda zahtijeva duboku i snažnu vezu sa vašim ljubavnim interesima. Ukoliko uočite površnost, vi gubite interes, vi želite da zaronite ispod površine i istražite tajnovitu stranu vašeg partnera.

Strijelac

U ljubavi su vam raznolikost i avantura obavezne stvari. Vi ste entuzijastični i ekspanzivni u izražavanju svojih osjećanja, ali najbolje funkcionišete u vezi gdje možete imati dosta prostora da slobodno lutate i istražujete nepoznate teritorije.

Jarac

Vi ste predan i pragmatičan ljubavnik i izražavate svoju ljubav više kroz djela nego kroz riječi. Vi želite da se vaš partner osjeća sigurno, da ima sve što mu je potrebno kako bi se osjećao ugodno u životu.

Vodolija

U ljubavi su vam izuzetno važni sloboda i individualnost. Vi ste inventivan partner koji uvijek ima nešto novo i zanimljivo da ponudi, sve dok imate prostora da budete ono što jeste.

Ribe

Vaš osjetljivi i saosjećajni stil pun ljubavi dolazi iz duboko duhovne prirode Imate puno ljubavi za davanje i cijenite odnos koji vam omogućava da sigurno otvorite svoje srce bez straha da ćete biti izigrani.

Izvor: atma.hr

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/evo-sta-je-najvaznije-za-vas-horoskopski-znak-u-ljubavi/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot