Dnevni horoskop za 01.01.2017.

Objavljeno: 1. 1. 2017 u 14:49h

Pročitajte današnji horoskop…

Ovan

Gledajte više sebe, manje druge. Bitno je da danas započnete neke stvari koje ste odavno planirali. Pomalo ste napeti zbog obaveza koje Vas očekuju.

Bik

Dobro se osjećate. Pomalo ste umorni. Ne prejedajte se danas, nego se hranite zdravije jer su mogući problemi sa varenjem.

Blizanci

Posvetite se bliskim ljudima. Danas nije idealan dan za posao, ali jeste za pravljenje plana rada. Moguć problem sa cirkulacijom.

Rak

Napeti ste jer nikako da pozavršavate sve što ste započeli. Pod stresom ste. Moguća glavobolja.

Lav

Bavite se sportom. Danas imate višak energije. Prilično ste dobro raspoloženi. Posjetite rodbinu.

Djevica

Danas ste napeti. Ne preterujte sa trošenjem novca, budite umjereni. Provjerite da li ste platili račune.

Vaga

Pravite kompromise danas. Nemojte se nervirati oko posla previše, danas je dan za odmor i opuštanje. Skloni ste flertu, a ako ste zauzeti uživaćete sa partnerom.

Škorpija

Opustite se danas. Sredite dokumenta. Bilo bi dobro da se hranite zdravije i da se posvetite svom zdravlju jer ćete biti napeti ako to ne uradite.

Strijelac

Pozitivni ste. Idite na kraći put ako možete. Makar se vidite sa prijateljima.

Jarac

Sredite dom. Možete imati iznenadnu posjetu gostiju. Držite se rutine danas, ako ne planirate nigdje da idete. Preosjetljivi ste.

Vodolija

Manje pričajte drugima o svojim planovima. Nemojte planirati previše stvari danas. Pazite se u saobraćaju.

Ribe

Danas se osjećate odlično. Uživajte kod kuće, odmorite se. Dobićete dobre vijesti u vezi sa poslom.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-01-01-2017/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])