Evo koliko seksa vam je potrebno da sagorite višak kilograma

Objavljeno: 30. 12. 2016 u 13:15h

Neće vam biti potrebne naporne vježbe, niti iscrpljujuće trčanje da biste istopili sav višak koji ste unijeli u sebe za praznike.

Tokom praznika ćete neminovno nakupiti kalorije. Ipak, sva ta gojaznost, koju svake godine u ovom periodu osjećate, može da ode u zaborav i to na najbolji mogući način – pomoću seksa.

Ljubljenje i seks nisu samo ključne stvari za muško-ženske odnose, već imaju mnogo veći značaj. Ove aktivnosti troše kalorije, piše Dejli Star.

Da biste sagorijeli novogodišnju večeru koja u prosjeku ima 2.200 kalorija, potrebno je da vodite ljubav 7 sati i 35 minuta.

Za potrošnju istog broja kalorija vam treba čak 11 sati oralnog seksa.Ako želite da potrošite 1.200 kalorija koje ste unijeli jedući desert, potrebno je da imate seks 4 sata i 10 minuta.

Dva parčeta pite sa mesom (460 kalorija) će vas natjerati da se seksate sat i po. Tri čaše vina sadrže 525 kalorija. Da biste ih potrošili vaš seksualni odnos treba da traje sat i 48 minuta. Čokolada iz paketića ima 320 kalorija, a da biste ovo sagoreli treba da imate seks sat i 6 minuta.

Povećanje temperature u krevetu pojačava znojenje, a samim tim se odaje tečnost.

Evo kako prosječna žena od 65 kilograma može da potroši nakupljene kalorije tokom praznika, a njih može da bude i do 7.000 dnevno.

Seks sagorijeva prosječno 288 kalorija po satu. Da biste potrošili tu istu cifru, trebalo bi da trčite oko 40 minuta. Ukoliko imate duže i intenzivnije seksualne odnose, onda ste u prednosti, jer se topi veća količina sakupljenog viška.

Poza jahačica ili kaubojka je fenomenalna za ženu tokom prazničnih dana, jer žena ovdje pravi veći napor. Jedna polučasovna aktivnost ovog tipa sagori čak 207 kalorija.

Orgazam dokazano pospešuje uklanjanje viška kilograma, pa su srećnice one žene koje ga lakše doživljavaju. Oralni seks sagorijeva 200 kalorija po satu.

A ljubljenje može da potroši 68 kalorija u toku cijelog sata.

Izvor: telegraf.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/evo-koliko-seksa-vam-je-potrebno-da-sagorite-visak-kilograma/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])